Parerea mea este ca nu trebuia sa te impaci cu el,sti cum este proverbul asta:lupul isi schimba parul dar naravul ba,si-a facut niste obiceiuri proaste,daca nu ai reusit sa ii schimbi din comportament fata de tine,pe viitor din nou va face la fel,poate o sa te deranjeze ce am scris sau poate nu, dar tu decizi.Aaa si inca ceva gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva, dar gandeste-te foarte bine.
Incercarea moarte nu are Roaga-l sa lase obiceiurile proaste ca o sa-l parasesti Mai departe ramane la aprecierea lui daca te vrea sau nu
Sunt destui baieti/barbati in lumea asta, si putini sunt idioti care habar n-am ce motiv au sa loveasca fetele/femeile! Maica-mea tot asa a facut, inainte sa inceapa tata meu sa dea in ea, era bine. Dupa ce a inceput cu prostiile, s-au despartit o vreme. Dupa cativa ani s-au impacat si el a inceput iar. De data asta erau casatoriti deja, pac-pac. Abia in 2000 am scapat de el si de betiile lui. Iti dai seama ca daca el dupa trei ani are tupeu' sa dea in tine, cum e dupa 10? Deci, gandeste-te mai bine.
E ceva de moment. Vrea sex si a inceput sa se plictiesca.O data ce a dat in tine o va mai face, asa ca uital sunt o multime de baiet/barbati pe lumea asta... O sa iti para rau treaba ta.