Cred ca ar trebui sa ai o discutie cu ea si sa o intrebi de ce se comporta asa cu tine, poate ai gresit cu ceva daca e greseala ei incearca sa vorbesti cu alte persoane si din alte clase nu trebuie neaparat de la tine sau si de la tine nu cred ca daca te-ai duce sa iti petreci timpul cu alta fata nu te-ar baga in seama si inca ceva incearca pe viitor sa nu mai faci greseala sa ai numai o prietena vorbeste cu toata lumea la fel de mult si nu face diferente si eu am patit-o si stiu cum e si stai linistita ca iti vei face alte prietene pana la urma nu e un capat de lume
Mersi mult
Atunci inseamna ca nu e cea mai buna prietena a ta. Poate ar trebui sa te imprietenesti si cu alte fete.
As vrea sa-mi fac alte prietenii dar in clasa unde sunt eu sunt numai bisericute,, sa zic asa si nu prea am cu cine sa vorbesc sau sa-mi leg alte prietenii.Stau cu ei de 2 ani jumatate si nu prea am fost asa de stransi sa zic
Mersi de sfat. Dar nu prea am ce prietenii sa leg fiecare are BFF-UL lui si isi petrece timpul cu el {asa este la mine in clasa}.
Da, e putin cam aiurea...Atunci fa-ti prieteni in afara scolii si nu te simti afectata daca nu te baga cineva in seama.
BA ma baga colegii. Dar eu vorbeam de ele 2
Sper sa te ajute acest filmulet despre ce inseamna un prieten adevarat de pe situl jw.org sectiunea adolescenti.