| Tocila_Simona_1993 a întrebat:

Dau funda!
Cea mai buna prietena a mea se numeste Andreea. De la un timp devreme isi petrece mare timp cu alta prietena Miruna { care nu prea vorbesc cu ea si suntem toate 3 colege de clasa }.
As zice ca sunt putin geloasa pentru ca toate pauzele la scoala si le petrece cu ea iar pe mine ma ignora. Cand ma duc sa vorbesc cu ea imi spune ::
,, Da bine,,, Apoi pleaca la Miruna! Eu nu ii interzic sa nu petreaca timpul cu ea dar sa nu ma mai ignore.
Voi ce parere aveti. Am 13 ani ca sa stiti

Răspuns Câştigător
| Mirabela_Maria_1996 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ai o discutie cu ea si sa o intrebi de ce se comporta asa cu tine, poate ai gresit cu ceva daca e greseala ei incearca sa vorbesti cu alte persoane si din alte clase nu trebuie neaparat de la tine sau si de la tine nu cred ca daca te-ai duce sa iti petreci timpul cu alta fata nu te-ar baga in seama si inca ceva incearca pe viitor sa nu mai faci greseala sa ai numai o prietena vorbeste cu toata lumea la fel de mult si nu face diferente si eu am patit-o si stiu cum e si stai linistita ca iti vei face alte prietene pana la urma nu e un capat de lume

7 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Atunci inseamna ca nu e cea mai buna prietena a ta. Poate ar trebui sa te imprietenesti si cu alte fete.

| Tocila_Simona_1993 explică (pentru mdaria):

As vrea sa-mi fac alte prietenii dar in clasa unde sunt eu sunt numai bisericute,, sa zic asa si nu prea am cu cine sa vorbesc sau sa-mi leg alte prietenii.Stau cu ei de 2 ani jumatate si nu prea am fost asa de stransi sa zic

Mersi de sfat. Dar nu prea am ce prietenii sa leg fiecare are BFF-UL lui si isi petrece timpul cu el {asa este la mine in clasa}.

| mdaria a răspuns (pentru Tocila_Simona_1993):

Da, e putin cam aiurea...Atunci fa-ti prieteni in afara scolii si nu te simti afectata daca nu te baga cineva in seama.

BA ma baga colegii. Dar eu vorbeam de ele 2

| danay72 a răspuns:

Sper sa te ajute acest filmulet despre ce inseamna un prieten adevarat de pe situl jw.org sectiunea adolescenti.