Buna solutia nu e sa ii schimbi parola, cred ca e timpul sa vb cu ea in intimitate, sa ii explici ceia ce te doare, sa ii aduci la cunostinta ca ceia ce face ea se numeste: Tradare- asta numai daca ai constatat ca acele mesaje citite de tine denota ca ar vrea sa aiba o rel cu cineva si ar fi dat de inteles ca e in proces de divort, nu e in rel bune cu sotul, etc.intelegi? explica-i in asa fel si fa-o sa inteleaga ca tu (poate si fratii tai)aveti nevoie de ambii parinti impreuna, nu separati...incearca, poate o sa aiba efect si inca ceva, nu mai promite ca dai funda, noi te ajutam cu placere, poate asa tu vei fi linistit/a, ajutam pentru ca asa se numeste site-ul: Toti pentru unu, nu ajut pentru fundite, nu sunt importante, important e raspunsul dat si rezolvarea cazului. o zi frumoasa si plina de bucurie iti doresc
Cel mai bine este sa discuti cu ea! Parola o stii datorita faptului ca a avut si mai are inca incredere in tine. Daca faci lucrul acela (schimbare parola) o faci sa-si piarda increderea in tine pentru ca o sa-si dea seama (nu iti mai zic cum). Deci, discuta cu ea cel mai bine-> de discutii nu a murit nimeni!
Aiurea sa ii schimbi parola o sa isi dea seama ca tu ai fost. mai bine du-te langa ea cand intra pe fb.si daca vezi ca inchide pagina cand vi, intreab-o de ce se fereste de tine
Hmmm pai arata-i tatalui tau profilul ei de facebook si arata-i ce discuta si cu cine discuta. ENJOY
Eu zic sa ii spui ca ai intrat din greseala pe facebook-ul ei si ca ai vazut mesajele,,, vezi ce iti spune si incearca sa ii spui ca nu e bine sa faca asta atat timp cat e casatorita.:d fundita?; x
Hei! Eu spun sa discuti cu ea asa e cel mai bine.dar daca nu vrea sa renunte si in continuare vorbeste cu alti barbati.ar trebui sa ii schimbi parola ca nu e normal sa vorbeasca cu altii cand deja e casatorita .acum nu stiu.mai gandeste-te si tu ce vrei sa faci.Bafta