| feibi12 a întrebat:

Buna dau funda! si va rog fără jigniri
In primul rând sunt slaba acasa mama mea e rea cu mine la scoală nu prea am prieteni fetele au ele doar grupul lor si mai am o problema este o fata Roxana e fitoasa si e frumoasa mă simt atât de rau am 12 ani si 35 de kg crying((((((

Răspuns Câştigător
| dreamgirl94 a răspuns:

Mda,toti trecem prin asta la un moment dat.Ideea este sa te simti bine in pielea ta ca sa nu dai niciodata cuiva sentimentul ca tu nu ai incredere in tine deoarece atunci incep oamenii sa si bata joc de cineva, cand il simt slab psihic.Si cei daca esti slaba? eu am 21 de ani, stii cate fete de varsta mea se chinuie sa ramana slabe? eu mananc foarte rar si evit porcariile tocmai ca sa nu ma ingras. Bucura-te de copilaria scurta pe care o mai ai si nu ti creea probleme existentiale unde nu e cazul.Totul depinde doar de tine daca o sa vezi mereu doar partea neagra a vietii sau cea alba.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Starea ta de insatisfactie este alimentata/accentuata si de invidia ce o simti fata de alte fete considerate ca ar fi/sunt mai frumoase.Trebuie sa ne multumim cu "frumusetea" data de natura si sa o compensa prin frumusetea interioara pe care fiecare dintre noi avem posibilitatea sa ne-o "modelam " asa cum consideram a fi de cuviinta. Felul in care arati fizic s-ar putea aprecia doar daca ti-ai fi dat inaltimea deoarece depinde de asta nu de varsta ta.Incearca sa devii buna la suflet, agreabila, comunicativa, simpatica sau altruista si vei vedea cat de bine te vei simti in "pielea" ta. Pa, pa.