| Sabrina_7379 a întrebat:

Dau FUNDAA!:X deci am o mare dilema. Un baiat este mai mare ca mine cu aproximativ 9-10 ani. Dar la minte nu stiu cum sa spun...la minte e de o varsta cu minelaughingimi face cu ochiul, ma imbratiseaza, ma aduce seara acasa, imi zambeste necontenit. M-a sarutat pe obraz de mai multe ori si acum mi-a cerut sa il sarut pe obraz asa ca intre doi prieteni... ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| EleM a răspuns:

@kida-Daca exista iubire,,,nu conteaza virsta.
Referitor la intrebarea ta,eu cred ca tine la tine, poate chiar vrea o relatie cu tinewinking.
Continuati asa, si o sa vedeti ce se intimpla.
Numai bine:*

9 răspunsuri:
| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Te iubeste, nu e mare diferena.Intre nasii mei sunt 10 ani diferenta.Dar nu te sfatuiesc sa fii cu el daca ai vreo 14 15 16 anishori. Poate daca ai 18 19 20 da.Succes

| EleM a răspuns:

Ms de funda [x]

| madylynatha a răspuns:

Eu cred ca el vrea sa faca ssseeeexxxx laughing)

| LittleMinnie a răspuns:

Sa crezi ca te place.Intreaba-l daca te place si daca primesti un raspuns pozitiv si si tie iti place spune-i si tu acelasi lucru, dar explica-i ca nu esti sigura ca vrei sa fi cu el pentru ca e o diferenta mare de varsta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este pedofil.pedofilii iubesc minorii si vor sa-i co-rupa in c.r si in gura. spune-i ca vor parintii tai sa-l cunoasca sa vezi cum dispare.si daca-ti spune cineva ca nu conteaza varsta,ca dragostea nu are varsta,ca daca e iubire, bla, bla.bla,scuipal in ochi, sau trimitel la mine sa-l scuip eu.este mare fata de tine si conteaza enorm.

| DiannaOwO a răspuns:

Eu cred ca tine la tine... dar e prea mare pentru o eventuala relatie. Parerea mea

| papushika_3388 a răspuns:

Buna1pai daca ai zis ca la minte e ca si tine,ar trebui sa-l intrebi direct daca ii place de tine, de ce face toate aceste lucruri? eu insa cred ca-i placi, deoarece nu ar face toate aceste lucruri zadar.problema este daca il placi tu pe el. dragostea nu are virsta.succes

| Sabrina_7379 explică:

Bine dar el mi-a zis de multe ori sa-mi controlez sentimentele...el tine la mine ca la o prietna...sa nu ajung sa ma indragostesc de el, ce sa cred?! asta e cel mai ciudat! se poarta cu mine ca si cu o,, iubita'' dar totusi ma trateaza ca pe un copil:-ssi eu chiar incep incetul cu incetul sa il plac!

| Loredana_6783 a răspuns:

E clar ca ii place de tinehappy