@kida-Daca exista iubire,,,nu conteaza virsta.
Referitor la intrebarea ta,eu cred ca tine la tine, poate chiar vrea o relatie cu tine.
Continuati asa, si o sa vedeti ce se intimpla.
Numai bine:*
Te iubeste, nu e mare diferena.Intre nasii mei sunt 10 ani diferenta.Dar nu te sfatuiesc sa fii cu el daca ai vreo 14 15 16 anishori. Poate daca ai 18 19 20 da.Succes
Sa crezi ca te place.Intreaba-l daca te place si daca primesti un raspuns pozitiv si si tie iti place spune-i si tu acelasi lucru, dar explica-i ca nu esti sigura ca vrei sa fi cu el pentru ca e o diferenta mare de varsta.
Este pedofil.pedofilii iubesc minorii si vor sa-i co-rupa in c.r si in gura. spune-i ca vor parintii tai sa-l cunoasca sa vezi cum dispare.si daca-ti spune cineva ca nu conteaza varsta,ca dragostea nu are varsta,ca daca e iubire, bla, bla.bla,scuipal in ochi, sau trimitel la mine sa-l scuip eu.este mare fata de tine si conteaza enorm.
Eu cred ca tine la tine... dar e prea mare pentru o eventuala relatie. Parerea mea
Buna1pai daca ai zis ca la minte e ca si tine,ar trebui sa-l intrebi direct daca ii place de tine, de ce face toate aceste lucruri? eu insa cred ca-i placi, deoarece nu ar face toate aceste lucruri zadar.problema este daca il placi tu pe el. dragostea nu are virsta.succes
Bine dar el mi-a zis de multe ori sa-mi controlez sentimentele...el tine la mine ca la o prietna...sa nu ajung sa ma indragostesc de el, ce sa cred?! asta e cel mai ciudat! se poarta cu mine ca si cu o,, iubita'' dar totusi ma trateaza ca pe un copil:-ssi eu chiar incep incetul cu incetul sa il plac!