| Margareta911 a întrebat:

Dau steluta! DACA prietenii mi-au spus ca crushul meu are o iubita are trebui sa ii ascult sau nu? Mie imi place de el dar nu stiu DACA si el ma place.Prietenii lui tot faceau glume pe seama mea ca ma place si apoi a venit prietena mea si mi-a zis ca are o iubita si nu stiu ce sa mai cred. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| alecsawng01 a răspuns:

Pai intereseaza-te sigur sa vezi daca are iubita, iar daca are, lasa l in pace, pentru ca mai sunt baieti singuri cati vrei

| Margareta911 explică (pentru alecsawng01):

Multumesc mult!

| alecsawng01 a răspuns (pentru Margareta911):

Cu mare drag, oricand.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| alecsawng01 a răspuns:

"Doamna", nu va da nimeni dreptul sa jigniti pe nimeni, am vazut ca sunteti foarte activa si va bagati cam ca musca. peste tot si nu dati raspunsuri care sa ajute, ci doar asa ca va plictisiti sau nu stiu laughing daca nu ati inteles intrebarea, trebuia sa o lasati in pace pe fata si sa cautati alta intrebare. Lasati aroganta asta si superioritatea ca daca ati ajuns sa va luati de o fetita pe net, dumnevoastra sunteti proasta, nu ea.winking

| Margareta911 explică (pentru alecsawng01):

Sa stii ca nu ma cunosti asa sa nu mai vorbesti da eu nu sunt o doamna am 11 ani da nu mai vorbi tu

| alecsawng01 a răspuns (pentru Margareta911):

Dar nu cu tine am vorbit laughing) ii raspunsesem la AnaMaria50, tipa care ti-a scris prima de a spus ca esti obosita, probabil ti-a dat si tie block sa nu vezi ce a scris, te-a facut proasta si tot felul de chestii, eu doar I am raspuns, nu eu treaba cu tine, in fine