Te sfatuiesc sa citesti si sa incerci sa ai taria sa respecti sfaturile din aceasta carte. Crede-ma, merge tare de tot, indiferent cat de sceptica ai fi de la inceput. Vei remarca faptul ca va inceta sa se joace cu tine din momentul in care ii vei crea impresia ca te-a pierdut definitiv si ca tu stii mai bine decat el sa pierzi. Lectura este usoara, placuta si cu rezultate neasteptate. Iti doresc sa fii iubita exact asa cum doresti.
http://www.scribd.com/doc/30070847/Manualul-Arta-Impacarii
Intr-adevar, lunga ta povestioara
Inca e un copil ce se joaca cu sentimentele fetelor, e un macho man...
E baiat vrea experienta.Rar gasesti un baiat care din liceu iubeste cu adevarat si isi doreste o relatie serioasa.
Uneori viata e nedreapta...
Mergi inainte si e timpul sa il uit
Gandeste-te la tine asta iti spun da-ti seama ca baiatul pe care il ai in mintea ta nu este acela care te-a parasit. Baiatul respectiv nu ti-ar provoca durere si te-ar iubi cu adevarat si ar sacrifica orice chiar si viata pentru tine.
Tipul acesta cu care ai fost e doar o incercare de gasire a ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Asta nu este ce vrei tu.
Buna
Pai povestea ta e complicata:-s. Oricum acest baiat chiar nu te merita.Degeaba, povestea mea e altfel. Si a mea e complicata Si nici eu nu stiu ce sa fac. Dar acest baiat a intrecut masura
Viata intodeauna ne aduce surprize si cu bune si cu rele
Sper ca ti-am fost de ajutor
Pa, pa pup:*
Timpul draga mea le rezolva pe toate, recunosc ca este mai greu avand in vedere ca-l vezi aproape zilnic, dar asa cum i-ti spuneam timpul este cel mai bun remediu. si incearca sa nu arati ca te deranjeaza atunci cand il vezi cu altcineva. bafta.
Trista povestioara ta, stiu ca e greu sa uiti un baiat, mai ales daca te-ai indragostit pentru prima oara... o pastila buna ar fi dragostea pentru un alt baiat.ma refer la faptul ca trebuie sa te indragostesti din nou
Sa sti ca te apreciez foarte mult...si sti dc? Pentru ca si eu am trecut prin asta si stiu exact ce simti. Draga mea eu cred ca acest baiat a avut un motiv pentru care te-a parasit, aici sunt doua motive posibile, primul ar fi acela ca l-ai ranit intr-un fel si acum el vrea sa te raneasca, si ca sa te ranesca si mai tare si-a luat alta fata cu care sa te faca geloasa si sa iti demonstreze ca de fapt el nu te mai iubeste, daca te iubea doar ca pe o simpla prietena nu mai incerca sa te faca geloasa pentru ca stie ca tu il mai iubesti, daca te-ar iubi ca pe o prietena ar incerca sa evite sa te ranesca chiar daca iti ia apararea asa cum ai zis ca s-a luat de acei baieti, el a facut asta cu un scop crede-ma, a vrut sa te zapaceasca sa nu mai sti de tine sa te faca sa fi confuza sa nu sti ce vrea, dar cum ti-am mai spus la inceput are doua motive primul ti l-am prezentat iar al doilea ar fi acela ca s-a indragostit de alta, sau poate nu te-a iubit niciodata.Sa sti ca lacrimile pot fi uneori inselatoare, si chiar daca tu ai crezut ca este un baiat foarte sensibil parera mea este ca de fapt te-ai inselat, un baiat sensibil nu ar face asa ceva nu ar rani atatea pers si nu ar putea sa faca ce a facut el.Nu vreau sa te dezamagesc dar trebuie sa fi tare si sa intelegi ca orce a facut el de fapt nu te iubeste, daca te iubea cu adevarat orce ai fi facut nu te umilea, iubirea suporta totul dar numai iubirea adevarata, asa cum ai facut tu chiar daca el te-a umilit si a fost cu prietena ta tu inca il mai iubesti.Asta inseamna iubirea adevarata.Si chiar daca il iubesti atat de mult te sfatuiesc sa-l uiti pentru ca el nu te merita.Stiu ca iti este greu dar trebuie sa ai rabdare si sa te porti cu indiferenta in fata lui. Sper sa il poti uita pentru ca meriti ceva mai mult.Ai grija de tine
M-ai facut sa si plang... offf
imi pare rau cand aud asemenea povesti... m-am saturat pana peste cap d suferinta...
sunt sigura ca si el mai are sentimente puternice pentru tine pentru ca te priveste in ochi...
asta inseamna 1 singur lucru:ii e dor de voi
adica d momentele cu tine
ia-l deoparte stai jos si zii ca vr sa discuti cu el serios... spune-i ce simti si roagal sati zica si el pentru ca si u ai fost sincera...
eu una cred ca ar fi bine sa va impacati
succes!
Unii barbati sunt de neinteles si f varza pe deasupra. Tu fi fata desteapta si gaseste-ti un baiat ca lumea si vezi-ti de viata ta ca doar nu esti ultima babatie din lume, fa-l pe fostul tau prieten sa isi roada unghiile dupa tine, poarta-te ca si cum nu ar exista pe lume si mai ales fi indiferenta fata de el. O iubire se vindeca cu alta iubire. Bafta
Nu are rost sa plangi dpa BAIETI
Eu m-am indrag de varul al o fata care sta in GERMANIAA
Si plangeam in fiecare zi dupa el.
Nu are rost sa plangi dupa BAIETI
Ptr ca ei te hipnotizeaza sa te indragostesty de ei si apoi te lasa BALTA
Prietenii adev te parasesc ff GREU... Dar Baietii Taca-Paca
sper ca te-am ajutat.treci si pe la mine. TE ROG
Sincer...eu cred ca face asta doar ca sa ii cazi in plasa a doua oara. sau poate baiatu chiar tine la tine. dar stii cum ii. sa nu faci vreo greseala dupa care sa fi dezamagita de decizia pe care ai luat-o. daca chiar o sa va impacati. fi mai dura, nepasatoare, nu il cauta. adica fi indiferenta...aratai ca poti fara el :*
DzEk0 întreabă: