| just for me a întrebat:

dc e viata uneori asa de complicata?cryingdeci la nceputul lui septembrie prietenlul meu mi-a frant inima si nu mi-am imaginat niciodata ca imi va lua asa de mult sa trec peste. m-a umilit si m-a facut sa ma simt ca un gunoi.nu stiu cum de in l-am iubit si ink il mai iubesc. nu inteleg.parca m-ar tine intentionat sub o vraja. deci atunci am stabilit sa ramanem prieteni si dupa 2 zile deja iesea cu o altafata, o parasuta ca nu pot sa ii zic altfel careia nu i-a placut decat sa imi faca zile fripte de cand ma cunoscut. am fost asa de geloasa atunci, deci eram neagra la fata cand o vedeam ca el. a fost 1 luna jumate cu fata aia si in tot timpul asta recunosc ca am gresit si eu am tot incercat sa ii despart desi eu nu vroiam sa mai fiu cu el vroiam sa il vad cu o fata buna ca persoana, ink imi pasa de el. dupa ce s-a despartit de fata aceea a vrut sa fie cu o prietena de-a mea. 3 saptamani nu a lasat-o in pace, ea a zis ca nu ar fi niciodata cu el pentru ca imi este prietena dar apoi, dupa 3 saptamani se saruta cu el.nu m-am suparat desi ar fi trebuit pentru ca stiam felul lui de a vraji fetele. a facut-o sa il placa si apoi a lasat-o ca si cum nu ar fi fost nimic intre ei.eu am avertizat-o, a zis ca ii pare enorm de rau, a plans si stiam ca nu ar fi facut-o ca sa imi faca rau asa ca nu m-am suparat. vreau sa spun ca nu il inteleg. e asa sensibil si atragator dar si asa nesimtit.adica are un suflet foarte sensibil, plange mai pentru orice, incearca sa nu te raneasca dar totodata are un comportament d baiat al strazii, desi parintii lui sunt nij oameni f educati.tot ce mi-a placut la el au fost faptul ca era asa bland, intelegator, rabdator, are o vocea asa frumoasa, niste ochi in care te pierzi imediat si stia cum sa se poarte cu o fata. a fost primul baiat p care l-am iubit si eu am fost prima fata p care a iubit-o si el si se vedea lucrul acesta. incerka sa nu ma raneasca si cand ne-am despartit odata mai demult a plans si a facut totul sa il iert, nu puteam sa nu ii mai dau o sansa.atunci ne-am impakat dar dupa toate cate le spunea si le facea pentru mine totusi ma ranit mai mult decat mi-as fi inchipuit.cand ne-am despartit a zis ca ii pare rau ca nu a privit inapoi si ca nu vrea sa ma raneasca dar tot nu se razgandeste si a zis ca de acum inainte isi va schimba comportamentul ca nu mai vrea sa fie baiatul bun p care il stiu. a zis ca nu vrea sa ma raneasca si totusi a continuat sa ma batjocoreasca. o zi ma batjocorea o sa se purta frumos. parca nu ma lasa sa renunt sa il iubesc si ia reusit. s-a facut mai rau, dar nu se poarta asa decat uneori.adica uneori se poarta ca mine ca cu o veche prietena.alaltaieri niste baieti noi in scoala noastra nu ne lasau in pace p mine si niste prietene si cum el isi apara toate colegele s-a dus la ei si le-a zis "lasati-le in pace ca aveti de-a fake cu mine si cu aia doi baieti d acolo.si vedeti ca fata aia draguta ca ochii verzi e fosta mea iubita deci aveti grija ca aveti de-a face rau cu mine!". atunci am ramas maska. s-a mai intamplat sa imi ia apararea si sa ma imbratiseze ca p un prieten sau pur si simplu sa nu ma lase sa trec. vine cateodata si glumeste nelasanduma sa ies din clasa si ma priveste fix in ochi dar eu nu pot sa il privesc ca imi este sa nu fac vreo prostie.il privesc 3 secunde si ma intorc.nu il inteleg. ce inseaman acest comportament.este la fel de indecis ca si mine? ce sa fac sa il uit odata (stiu ca am mai intreabat asta )? va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi lunga mea povestioara

14 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Te sfatuiesc sa citesti si sa incerci sa ai taria sa respecti sfaturile din aceasta carte. Crede-ma, merge tare de tot, indiferent cat de sceptica ai fi de la inceput. Vei remarca faptul ca va inceta sa se joace cu tine din momentul in care ii vei crea impresia ca te-a pierdut definitiv si ca tu stii mai bine decat el sa pierzi. Lectura este usoara, placuta si cu rezultate neasteptate. Iti doresc sa fii iubita exact asa cum doresti.
http://www.scribd.com/doc/30070847/Manualul-Arta-Impacarii

| ELLSSA a răspuns:

Intr-adevar, lunga ta povestioarahappy
Inca e un copil ce se joaca cu sentimentele fetelor, e un macho man...
E baiat vrea experienta.Rar gasesti un baiat care din liceu iubeste cu adevarat si isi doreste o relatie serioasa.
Uneori viata e nedreapta...
Mergi inainte si e timpul sa il uithappy

| TormentOfSins a răspuns:

Gandeste-te la tine asta iti spun da-ti seama ca baiatul pe care il ai in mintea ta nu este acela care te-a parasit. Baiatul respectiv nu ti-ar provoca durere si te-ar iubi cu adevarat si ar sacrifica orice chiar si viata pentru tine.
Tipul acesta cu care ai fost e doar o incercare de gasire a ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Asta nu este ce vrei tu.

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Bunahappy

Pai povestea ta e complicata:-s. Oricum acest baiat chiar nu te meritaoh go on.Degeaba, povestea mea e altfelsad. Si a mea e complicata cryingSi nici eu nu stiu ce sa facsad. Dar acest baiat a intrecut masurawhistling
Viata intodeauna ne aduce surprize si cu bune si cu relehappy

Sper ca ti-am fost de ajutorlove struck

Pa, pa pup:*

| gabriela_7244 a răspuns:

Timpul draga mea le rezolva pe toate, recunosc ca este mai greu avand in vedere ca-l vezi aproape zilnic, dar asa cum i-ti spuneam timpul este cel mai bun remediu. si incearca sa nu arati ca te deranjeaza atunci cand il vezi cu altcineva. bafta.

| Mafy_2036 a răspuns:

Trista povestioara ta, stiu ca e greu sa uiti un baiat, mai ales daca te-ai indragostit pentru prima oara... o pastila buna ar fi dragostea pentru un alt baiat.ma refer la faptul ca trebuie sa te indragostesti din nou

| BlackRose03 a răspuns:

Sper ca dupa 6 ani te-ai trezit la realitate.Ce repede trece timpul, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca te apreciez foarte mult...si sti dc? Pentru ca si eu am trecut prin asta si stiu exact ce simti. Draga mea eu cred ca acest baiat a avut un motiv pentru care te-a parasit, aici sunt doua motive posibile, primul ar fi acela ca l-ai ranit intr-un fel si acum el vrea sa te raneasca, si ca sa te ranesca si mai tare si-a luat alta fata cu care sa te faca geloasa si sa iti demonstreze ca de fapt el nu te mai iubeste, daca te iubea doar ca pe o simpla prietena nu mai incerca sa te faca geloasa pentru ca stie ca tu il mai iubesti, daca te-ar iubi ca pe o prietena ar incerca sa evite sa te ranesca chiar daca iti ia apararea asa cum ai zis ca s-a luat de acei baieti, el a facut asta cu un scop crede-ma, a vrut sa te zapaceasca sa nu mai sti de tine sa te faca sa fi confuza sa nu sti ce vrea, dar cum ti-am mai spus la inceput are doua motive primul ti l-am prezentat iar al doilea ar fi acela ca s-a indragostit de alta, sau poate nu te-a iubit niciodata.Sa sti ca lacrimile pot fi uneori inselatoare, si chiar daca tu ai crezut ca este un baiat foarte sensibil parera mea este ca de fapt te-ai inselat, un baiat sensibil nu ar face asa ceva nu ar rani atatea pers si nu ar putea sa faca ce a facut el.Nu vreau sa te dezamagesc dar trebuie sa fi tare si sa intelegi ca orce a facut el de fapt nu te iubeste, daca te iubea cu adevarat orce ai fi facut nu te umilea, iubirea suporta totul dar numai iubirea adevarata, asa cum ai facut tu chiar daca el te-a umilit si a fost cu prietena ta tu inca il mai iubesti.Asta inseamna iubirea adevarata.Si chiar daca il iubesti atat de mult te sfatuiesc sa-l uiti pentru ca el nu te merita.Stiu ca iti este greu dar trebuie sa ai rabdare si sa te porti cu indiferenta in fata lui. Sper sa il poti uita pentru ca meriti ceva mai mult.Ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija de tine si iubeste pe toata lumea, fi fericita pentru ca daca asa s-a purtat cu tine asa se va purta si cu altele si nu ai pierdut nimic.
Si ai putea sa il ataci si tu subtil cand poti.Asa ca un raspuns la ce ti-a facut.
Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai facut sa si plang... offf

imi pare rau cand aud asemenea povesti... m-am saturat pana peste cap d suferinta...

sunt sigura ca si el mai are sentimente puternice pentru tine pentru ca te priveste in ochi...
asta inseamna 1 singur lucru:ii e dor de voi

adica d momentele cu tine

ia-l deoparte stai jos si zii ca vr sa discuti cu el serios... spune-i ce simti si roagal sati zica si el pentru ca si u ai fost sincera...

eu una cred ca ar fi bine sa va impacati

succes!

| L33thaLL a răspuns:

Auzi o simpla intrebare. nu te-au durut degetele?

| AlessandraAndronic a răspuns:

Unii barbati sunt de neinteles si f varza pe deasupra. Tu fi fata desteapta si gaseste-ti un baiat ca lumea si vezi-ti de viata ta ca doar nu esti ultima babatie din lume, fa-l pe fostul tau prieten sa isi roada unghiile dupa tine, poarta-te ca si cum nu ar exista pe lume si mai ales fi indiferenta fata de el. O iubire se vindeca cu alta iubire. Bafta

| Alina99 a răspuns:

Nu are rost sa plangi dpa BAIETI
Eu m-am indrag de varul al o fata care sta in GERMANIAA
Si plangeam in fiecare zi dupa el.
Nu are rost sa plangi dupa BAIETI
Ptr ca ei te hipnotizeaza sa te indragostesty de ei si apoi te lasa BALTA
Prietenii adev te parasesc ff GREU... Dar Baietii Taca-Paca
sper ca te-am ajutat.treci si pe la mine. TE ROG

| StarChild17 a răspuns:

Sincer...eu cred ca face asta doar ca sa ii cazi in plasa a doua oara. sau poate baiatu chiar tine la tine. dar stii cum ii. sa nu faci vreo greseala dupa care sa fi dezamagita de decizia pe care ai luat-o. daca chiar o sa va impacati. fi mai dura, nepasatoare, nu il cauta. adica fi indiferenta...aratai ca poti fara el :*