Mah sa stii ca la cum ai zis tu ca e reactionat poate s-a intimidat dupa ce ti-a zis ca te place pe mess, dar tu te-ai ganditi si la varianta ca poate nu era el pe mess? Poate nu este pregatit sau a vrut sa te incerce, si mai ales pentru ca era si cu prietenii poate nu vrea sa fac o impresie proasta asa ca inca nu te pripi mai da-i un ragaz. Succes!
Buna se pare ca inca nu este pregatit sa spuna ca ii place de tine nu stiu de ce insa cred ca tine de orgoliul barbatilor in general; stii atunci cand ati vorbit pe mess erati numai voi doi, in schimb la scoala situatia s-a schimbat si el nu a stiut sa recunoasca se pare ca nu are destul curaj, asa ca te sfatuiesc sa gasesti un moment cand sunteti numai voi doi si sa vorbiti serios si abia atunci vezi ce este in mintea lui, poate chiar sa va intalniti undeva nu stiu orice dar sa fiti numai voi doi, pentru ca de obicei persoanele din exterior influenteaza si poate din cauza asta el se retrage cand vine vorba de asumarea unei decizii; succes
Hmm. in privintza asta daca e asa cum mi-ai descris tu mai sus. sa stii ca te place fff mult. nu mai insista.lasa-l pe el sa vina la tine. cand il mai vezi prin preajma ta. ia si tu un coleg de al tau la brat. si o sa se bage mult mai repede in seama cu tine. stii tu cum e vb aia: leul de fiecare data is apara familia. asa o sa faca si el cand vede ca e amenintzat si t poate pierde!
Asa sunt baietii uneori cu fetele pe care nu le plac... asa mai fac si eu. din pacate oricum incearca sa nu il mai bagi in seama ca sa te amageasca