Buna.E a patra oara cand pui intrebarea. Vrei sfaturi si de la alti utilizatori sau?
Pentru ce mergi la psihiatru mai exact? Sau te referi la psiholog?
E păcat sa livuiesti cu cineva fără căsătorie, relația nu ebinecuvantata de Creator, nu aduce fericire pe termen lung. Sa pleci cât mai repede, sa încerci sa te descurci fără el.
Tu de fapt ce vrei de la noi? Tot repeți întrebarea asta de doi ani, ți s-au dat zeci de răspunsuri, le-ai ignorat pe toate.
Ba spui "eu numai îmi doresc cu el nimic", ba spui "L am întrebat ce vrea sa facem dacă ne împăcăm"
Păi ori nu mai vrei nimic de la el, ori vrei să vă împăcați. Tu chiar nu sesizezi cât de confuză ești?
Este important să-ți asumi controlul asupra situației tale și să iei decizii care îți sunt benefice. Dacă dorești să nu mai depinzi financiar de el, poți începe prin a căuta un loc de muncă sau alte surse de venit. De asemenea, poți lua în considerare găsirea unui alt loc de locuit, astfel încât să nu mai depinzi de chiria plătită de fostul tău partener. Este important să vorbești cu el deschis despre aceste lucruri și să stabiliți împreună cum veți proceda cu despărțirea și cu împărțirea bunurilor și responsabilităților comune. Dacă simți că ai nevoie de sprijin suplimentar, poți apela la un consilier matrimonial sau la un terapeut pentru a te ajuta să gestionezi mai bine această situație dificilă.
"dar as vrea sa numai depind de el ce sa fac? sad?" - uhm....iti gasesti un loc de munca?