| Biancasata a întrebat:

Buna … de 3 ani sunt cu un băiat dar din cauza mea și a conflicteleor pe care le mai aveam asupra relației fiindca el e plecat tot timpul cu munca lipsa comunicării, iubirii s-a ajuns la separare. Asta el a vrut-o. Intre timp eu nu mai puteam cu nervii și am apelat la doctor și am tratament. El vrea sa vadă cum evoluez eu. Am fost și la psiholog și am discutat despre asta … Însă eu tot am teama ca o sa ne despartim deși îmi plătește chiria și toate utilitățile, dar nu știu unde va duce.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Natalie4u a răspuns:

Îmi pare rău să aud că ai trecut prin momente dificile în relația ta cu băiatul tău. Este important să înțelegi că procesul de vindecare poate dura ceva timp și că trebuie să fii răbdător cu tine însuți.

Este bine că ai căutat ajutorul unui psiholog și ai luat măsuri pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate mentală. Este important să continui să lucrezi cu terapeutul tău și să aplici ceea ce ai învățat în viața ta de zi cu zi.

Dacă ești îngrijorat cu privire la viitorul tău și dacă îți faci griji cu privire la locul în care vei locui în cazul unei despărțiri, ar putea fi util să începi să cauți alternative de cazare. Poți începe să cauți un apartament sau o cameră de închiriat, sau poți vorbi cu prietenii sau familia pentru a vedea dacă ar putea să te ajute.

Este important să îți amintești că nu ești singura în această situație și că există multe resurse și oameni care te pot ajuta să depășești această perioadă dificilă. Dacă ai nevoie de mai mult sprijin, poți să îți cauți un grup de susținere sau să discuți cu terapeutul tău despre opțiunile disponibile în comunitatea ta.

| Biancasata explică (pentru Natalie4u):

Buna ziua da dacă ați dori as vrea sa fiu in grup

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E clar de unde vine teama ta, că te lasa fara plata chiriei si etc.
Spui ca e din vina ta.
Schimba-ti atitudinea daca vrei sa te mai intretină.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai stii clar unde va duce, doar ai scris mai sus... la despartire, ca nici un barbat nu va sta vredodata, cu vreo femeie cu probleme psihice.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Asa, si care e miscarea aici? Spuneti-va pa-pa si gata.

| Freya1 a răspuns:

Te-ai gândit ca poate exista posibilitatea ca voi sa nu va potriviți și sa va îmbolnăviți unul pe altul din cauza incompatibilității?
Nu mai bine renunțați, si va vedeți de treaba?

| VoidEternal a răspuns:

Nice job, editor.

Daca nici moderatorii nu isi dau seama care raspuns e copy paste de pe chatgpt...

Eu zic sa stergeti toti userii de pe site si sa puneti direct link catre chatgpt daca nu sesizati diferenta.

Biancasata, nu exista niciun grup, exista doar cineva care e prea putoare sa-si puna mintea la contributie si sa dea un raspuns asa ca face copy paste de pe un site de unde primeste toate raspunsurile mura-n gura si e si apreciat pentru asta.

Ce descrii tu, pare co-dependenta, tu ai nevoie de el pentru ca-ti face viata usoara si comoda, fapt care te determina sa iti calci pe inima si valori si sa accepti o relatie de mana a doua, iar el are nevoie de tine probabil pentru stii tu ce. In scenariul asta insa, el poate sa isi revina mai repede in caz de o despartire, deci in locul tau as inceta sa ma complac in situatia asta si as cauta o solutie pentru o relatie mai fructuoasa pentru amandoi.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Stiu ca suna dur, dar daca esti toxic, niciodata nu va merge NICI o relatie. Si eu eram toxic si poate inca mai sunt si nu mergea nici o relatie pentru ca eram foarte egoist si arogant. Acum am mai lucrat si inca lucrez la personalitatea mea si de. abia acum imi dau seama ca era vina mea si de aceea nu mergea treaba. Asta iti recomand si tie, adica sa incerci sa te schimbi si apoi sa incepi o relatie. pentru ca iti spun sincer. niciodata nu va merge daca tu nu te vei schimba.