| Lovepoison a întrebat:

De 3 luni vorbesc cu un baiat si sunt intr-o relatie la distanta cu el. M-a atras foarte mult din prima, si el tine la mine, de asemenea. Problema e ca are un serviciu foarte stresant, si vorbim foarte rar. In aceeasi perioada in care am dat de acest baiat, mai tineam legatura cu altul. In mod ironic, am mai multe in comun cu el decat cu iubitul. Ba chiar, acesta a si venit la mine in oras pentru cateva zile si mi-a dat o gramada de cadouri scumpe, eu simtindu-ma foarte prost. Parca mi-a intrat foarte repede la suflet baiatul asta, si nu din cauza cadourilor, ci din cauza comunicarii, lucru care cam lipseste in relatia cu iubitul, care e foarte cald si implicat, dar din pacate, ocupat mai mereu.
Nu stiu ce decizie sa iau: sa mai am rabdare cu iubitul, sau sa il aleg pe celalalt baiat care e mai "accesibil" ca sa spun asa.
Stiu ca am facut niste greseli acceptand cadourile, dar pana la urma, nu sunt fortata sa fiu cu nimeni.
Voi ce ati face?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu mai are rost sa stai cu prietenul tau. Relatiile la distanta in felul in care aveti voi n-au nicio sansa. LA o astfel de relatie daca nu aveti sansa sa va vedeti de 2 ori pe saptamana macar trebuie o comunicare intensa care lipseste cu desavarsire la voi.

| Adry05 a răspuns:

Ce 2 saptamani? Am zis de 2 ori pe saptamana.

| immortalfaith a răspuns:

Daca ti place alt baiat, evident ca actualul iubit nu mai are dreptul de a fi numit "iubit".
Acum mai e chestia ca il stii doar de 3 luni, il "stii" de la distanta si evident cauta sa se culce cu tine (asta vrea orice baiat, mai ales daca ti face cadouri scumpe)
Asteapta 1-2 ani si o sa vezi ca te plictisesti si de el

| GeorgetaTudor a răspuns:

Daca poti, mai amana decizia o vreme. Pare genul de situatie in care inca iti lipsesc detalii relevante.