Acum sincer, iubire cu forta nu se poate, ti-ai cerut scuze, asteapta un timp sa vezi ce spune!
Deea pentru inceput ai putea sa ne spui ce greseli ai facut in trecut de a putut trece cu vederea, si cat de mare a fost aceasta greseala pe care ai facut-o acum.
Au fost niste lucruri de care el m-a rugat sa tin cont, gen sa nu mai fumez, sau sa incetez a iesi in evidenta pe facebook cu diverse poze..cand am dat-o in bara cu el a iertat pana la urma...dar ultima data mi-a gasit in telefon o poza cu fostul cu care am avut o relatie de 2 ani jum in care era el si un prieten precum si alte poze doar cu mine care l-au facut sa creada ca nu am tinut deloc cont de parerea lui si ca sigur probabil acele pozele i le-as fi trimis fostului..chiar nu stiu ce sa fac, am incercat varianta de a-l cauta si de a il implora la o impacare dar este mult prea orgolios gen s-ar impaca cu mine dar asta ar inseamna sa fie cel mai fraier ca a iertat, iar acum am zis sa incerc varianta cu indiferenta totala. Dar stiindu-l pe el, va fi incapatanat si va crede aaa gata deja i-ai trecut. Nu stiu ce sa fac
Tu ti-ai facut datoria, ti-ai cerut scuze, dar ti-a indicat el ce sa faci : lasa-te de fumat, nu mai face aia pe facebook. Nici asa nu e bine Deea, acum, daca tine la tine se va intoarce la tine, dar indica-i si tu cateva lucruri ce nu-ti conveneau la el, a cam luat controlul asupra vietii tale!
Daca au inceput certurile deja, inseamna ca nu mai tine mult, chiar daca tu crezi asta. Nu primul care iti iese in cale este perfect, sunt o multime de oameni si de persoane pe care nu le cunosti. Poate unii mai buni ca el.