anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproape doi ani, sunt intr-o relatie cu un baiat. La inceput, totul a fost frumos si aveam amandoi impresia ca ne-am gasit sufletul pereche. Insa, odata cu trecerea timpului, relatia a inceput sa "scartaie". Noi suntem foarte diferiti, poate chiar opusi: eu sunt mai linistita, el e foarte activ. De foarte multe ori nici nu avem ce sa facem impreuna, asta din cauza activitatilor pe care fiecare le desfasoara: eu as prefera sa desenez sau sa scriu, el ar prefera sa alergam sau sa sarim cu parasuta. E foarte greu sa ajungem la un punct comun. Treaba asta cam afecteaza relatia. El a mai avut prietene inainte de mine, si mi-a spus ca in cazul lor, se modela foarte usor dupa cum vor ele, iar in cazul meu nu. Ce sa inteleg eu din asta? Ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Va vedeti de viata voastra ce sa zic

| SkyPilot a răspuns:

Nu cred ca se "modela". Probabil ca ajungeau la un compromis, sau ele erau mai aproape de el in preocupari decat tine. Sau o fi invatat o lectie amara de la ele. El e un om activ, nu il poti tine in cusca. Il inteleg, si eu sunt ca el. Incercati ceva gen excursii, el merge, tu il astepti la baza, desenezi, faci poze, scrii, faci mancare. Cauta un compromis, da-i si lui ceva si o sa iti dea si el ceva tie. Fiti intelegatori fata de celalalt.

| Canalaş_Criss_1996 a răspuns:

Incearcati sa ajunge-ti undeva la mijloc fa si tu compromis si el,desi nu iti plac lucrurile pe care le face wl,incearca sa faci de dragul lui,si ii spui si tu lui acelasi lucru, faceti lucruri care sa va tina impreuna, in care sa fiti mereu unul langa celalalt, altceva nu stiu draga ce sa iti spun, succes si va doresc ca relatia sa fie ca inainte! Si sa fiti fericiti!

| Canalaş_Criss_1996 a răspuns:

Probabil ele aveau un caracter mai aproape de a lui, mai identic, se zice ca plus cu minus se atrag!