Greu de zis in astfel de situatii. Personal as face un scandal monstru axandu-mi discutia strict pe comportamentul ei superficial, grosolan. Astfel daca tot e sa ma despart de ea, macar va avea sansa sa inteleaga ca problema nu este doar a celor din jurul ei, ci si a ei. Asta-i doar o parere, tu trebuie sa analizezi situatia mai bine, stii mai multe despre cum sta treaba.
Asta-i problema in zilele astea. Prea multe complimente le ofera prea multa incredere in ele, iar noi ne retragem. Nu trebuia sa-ti ceri scuze, trebuie sa stai drept in fata unor astfel de agresiuni si in general. Faci ce vrei, dar n-ai s-o duci bine in felul asta. Schimba-ti strategia si fa-o sa isi observe propriul defect, sa-si ceara ea scuze, daca nu, atunci abandoneaza relatia. Mai da-le dracu'!
Salut domnul meu. Problema in relatia ta e ca nu exista respect din partea ei pentru tine. Daca iti place fata va trebui sa impui respect, sau sa o iei de la inceput cu alta. Tu hotaresti ce e mai bine pentru tine.
Cea mai usoara solutie e sa inchei relatia si sa cauti o fata mai docila.
Varianta mai grea e sa o educi si sa impui respect. Ca sa faci asta trebuie sa renunti la ati mai cere scuze pentru ce nu esti vinovat (certurile provocate de ea).
Mai mult la primul semn ca incepe sa o ia razna, ii comunici calm ca daca continua, cu prostiile pe care ti le enumera, trei zile dispari. Astepti reactiile. Daca continua inchizi conversatia, pleci de langa ea si o ignori complet. Ii blochezi numarul de telefon si aplicatiile si iti vezi de viata ta. Eventual citeste o carte.
Dupa trei zile daca nu isi cere iertare pentru comportamentul ei, si continua cu acuzatiile ii comunici ca daca nu termina cu prostiile ei relatia voastra se va incheia, apoi ii dai pauza o saptamana sa isi reevalueze comportamentul.
Daca nici dupa saptamana asta nu isi cere scuze incheie relatia ca nu mai are sens sa pierzi timpul. Ii comunici calm ca te-ai saturat sa ii suporti tampeniile si sa isi caute altul mai compatibil cu ea. Ce sens are sa continui relatia daca fata nu te respecta.
Am avut genul asta de relatie, identic.Scapa cat mai repede de ea, iti va fi mult mai bine.Nu era bine nici cum imi puneam papucii la intrare in casa deci iti dai seama.Scapa de ea
Doar prin faptul ca ai pus intrebarea asta aici si te intrebi,trebuie sa iti dea de gandit.Un om va vedea valoarea partenerului,abia dup a ce il pierde,sa stii.
O sa ajunga sa nu te mai respecte, si unde nu exista respect, nu exista relatie, deci.tu decizii, daca pe viitor vrei sa te stie ca baiat cu standarde sau iubitul ala pampalau.
anonim_4396 întreabă: