Mai bine vorbeste cu mine ce zici? E nu glumeam ce ai zice daca ai astepta persoana potrivita? Care sa te placa si sa o placi imediat ce o privesti si te priveste in ochi! Iubirea nu se rezuma la cuvinte, saruturi nopti petrecute uitandute la cer! Iubirea este ceva magic! Atunci cand iubesti pe cineva si el te iubeste pe tine este ceva ce nu poti explica celorlalti esti intr-o lume a ta! In aceasta lume totul este atat de frumos si magic, chiar te face baiatul de pe facebook sa simti asta? Eu zic ca nu mai bine lasa-l, nu ma asculta este doar parerea mea dar totusi sper ca ti-am dat de gandit!
De ce n-ai avea sanse? Eu cred ca ai. Poate ca el nu este prea vorbaret si trebuie sa il abordezi tu.Si chiar daca nu ai sa reusesti sa fi cu el, faptul ca te simti atrasa de o alta persoana inseamna ca faci pasii necesari pentru a-l uita pe respectivul baiat.
Ia'o mai usor
lasa'l pe el sa vezi daca te cauta
pentru ca o sa te indragostesti si de acesta si dupa o sa vezi ca nu te place
Lasa'l pe el sa te intrebe, povesteasca
o sa te vada prea 'disperata'
Cum spui si tu poate esti prea insistenta(la baieti in general le place sa "vrajeasca" ei. ). sau poate lui ii place de alta fata. dar sfatul meu este sa nu insisti daca nu vrea, pentru ca i se va urca la cap
Din pacate, cel mai probabil daca nu iti raspunde intrebarilor inseamna ca nu il interesezi...
Oricum, gaseste-ti alte preocupari, sigur te va ajuta