| Mara6392 a întrebat:

Bună. De ce aproape toți băieții cu care am fost și la cei care le-am spus că am crush pe ei mi-au spus că "merit pe cineva mai bun"? Înseamnă că ei nu vor să fie cu mine?

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Înseamnă că nu e o idee buna sa spui unui băiat ca iti place de el. Dacă simți ca te atrage un băiat e semn ca ai un sistem hormonal care funcționează normal, nu ca trebuie sa ii spui. Ai fi mai fericita dacă te-ai ruga Creatorului ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca ar fi potrivita sa fie soțul tău, care sa vina el la tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Este o tehnica ca sa scape repede te tine, sa-ti dea papucii dar fara sa te supere, si atunci iti spun ca nu esti de ei, ca meriti ceva mai bun.

| Violleta2022 a răspuns:

Este de fapt un REFUZ, ca sa scape de tine, si de rusine sa nu te superi sau sa nu urli, facand crize isterice, iti spun frumos ca "meriti ceva mai bun", adica "pleaca fata, fugi din calea mea, ca nu te plac si nu te vreau!"

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, acesta este un refuz politicos.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca da? De obicei replica asta o spui cuiva cand nu vrei sa fii cu acea persoana, si incerci sa refuzi cumva politicos,
fie pentru ca nu consideri ca sunteti compatibili, poate va distrati diferit, priviti ideea de relatie diferit etc. Poate ca acei baieti nu doresc sa fie cu tine pentru ca te-au vazut sau te-au citit ca fiind prea cuminte si nu esti genul lor.

| CleanHeart a răspuns:

Inseamna ca nu trebuie sa te gandesti la toate astea si sa fii tu propiu tau crush, concentreaza-te pe viitorul tau

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ești prea bună și nu vor să te rănească. Iți spune politicos că nu sunteți compatibili

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu ii atragi și de asta au spus ca meriți ceva mai bun.

| AdioTPU a răspuns:

Posibil sa nu vrea să fie cu tine iar asta sa fie un pretext sau...să nu fie ei potriviți pentru tine iar ei să simtă, știe asta.

| Konkistador a răspuns:

Inseamna ca meriti pe cineva mai bun

| MariaEElena0505 a răspuns:

In mare da. Dar nu trebuie sa te lasi afectata. Unii cauta doar aventuri, poate esti atrasa de genul ala de tip. Doar ai incredere in tine.

| Pichakchiu a răspuns:

Dacă un băiat îți spune asa ceva,, meriți ceva mai bun,, și nu încearcă sa se perfecționeze pentru a fi ceea ce tu meriți, este de lăsat. Capul sus, chiar poți mai mult de atât.

| Razzvan5444006644 a răspuns:

Ori au facut misto de tine, ori sunt ei prosti, timzi sau insecure, acum tu alegi.

Întrebări similare