De asta iti spun.Fi mai atenta de ce se intampla in jurul tau pana nu trece prea mult timp si o sa suferi si mai mult.
Vorbeste cu el, intreaba-l, afla ce se intampla iar daca nimic nu avanseaza..papa.
Probabil că nu dorește că prietenii săi virtuali să-i știe statutul sau viața de familie. Personal cred că am doar două poze cu soția pe Facebook. Poate că vrea să pară și un pic mai liber dpdv social. Dar, de ce nu-l întrebi chiar pe el?
Salut...
probabil, din motive de siguranta, deoarece asa zisele retele de socializare, sunt folosite si de unii ce au intentii mai putin morale.
daca pana acu nu a postat poze cu sotia sa, il incurajez sa nu o faca, e mai bine asa.
Asa zisele retele de socializare, nu sunt altceva decat retele ale tacerii, ale indiferentei, ale ignorantei, ale etalarii, prin urmare, tot ce apartine de statutul familial, trebuie sa ramana confidential, fata de restul lumii
Mulțumesc pentru raspuns. M-am gândit ca e o prostie sa îl întreb așa ceva pentru ca nu postează prea des însă poate ca am fost puțin geloasa ca atunci când o face sunt doare poze cu prietenii lui sau ca câinii lui.
Mulțumesc de răspuns. Însă noi suntem foarte tineri eu 22si el 28 și cred ca normal ar fi măcar o poza sa pună cu noi.
Haha! Ce draguti sunt toti cu faza cu siguranta si restul rahaturilor.
Vrea sa agate fete, nu e logic? Daca sunt sot si sotie si neamurile si familia stiu de ei nu au de ce sa se ascunda decat daca unuia dintre ei ii este rusine cu partenerul sau vrea sa mai agate ceva pipite.
Hai sa ne trezim la realitate sa nu mai credem ca toti barbati sunt usa de biserica.
Mulțumesc? într-adevăr el chiar nu e usa de biserica. Primul an in care am început sa vorbim mai avea doua relații nu am mai vrut sa vorbim și după 1an am început sa vorbim iar și părea mai sincer și așa am ajuns sa locuim și împreuna stam mai tot timpul împreuna in casa amândoi el mai iese rar dar doar cu prietenii și împreuna cred ca ieșim odată pe luna.
Poate nu e asa de interesat de retelele de socializare, doar nu trebuie sa fi in randul lumii bune sa pui obligatoriu single, intr-o relatie/casatorit si sa postezi tot ce faci si ce manaci.
Sau mai e varianta a doua cand un individ mai are si amante sau are inca hormonii agitatii si agata ca un tanar de 20 de ani.
Daca ar publica poze cu sotia, si-ar taia creanga de sub picioare...
Este foarte greu sa spui papa. Mai ales ca nu se comporta urat dar nici nu face gesturi frumoase este undeva la mijoloc nici nu ieșim niciunde dar și stam in casa împreuna mai NON-stop.
Sincer mulți înseală si cu poze cu partenera pe Facebook si pe altele site-uri poate mai are el ceva distracții pe acolo. O poza cu tine nu cred ca va punea sigurata in pericol de îsi făcea griji în felu ista nu le mai folosea nici el. Iar tu cred ca ai deja poze postate cu el deci se elimina faza cu siguranta. Iar tu ai metionat ca el e cam golanas asa deci poate încă mai continuă vânătoarea si de asta nu a pus poze cu voi. Eu te sfătuiesc sa încerci sa vezi tu adevărul si apoi eii o decizie. Odată ce tu îți pui întrebarea asta sigur ca simți ca cevea nu-i bine.
Nu spui acum, dar incerci sa sa schimbi ceva si abia atunci daca nu se poate.
Eu am spus papa dupa 8 ani cu bune si rele dar daca nu m-am mai simtit implinita, linistita, iubita si nici nu am mai iubit nu am stat.
Sunt tanara, am nevoie de dragoste, atentie, afectiune nu pot sa imi irosesc timpul si tineretea si sa ma lipsesc de ce mi se cuvine.
Ii e frica sa nu i te fure cineva.
Sunt barbati, mai ales care sunt mai in varta ca partenera, care considera ca este "periculos" sa o expuna publicului. Asta este mentalitatea unora si nu poti sa le-o schimbi.
Sincer nu știu am pus o singura poza cu noi, o am ca poza de profil însă nu l-am etichetat pentru ca am văzut ca el nu are nici un gând sa pusă cu noi pe pagina lui nici măcar o poza de grup unde suntem amândoi. Nu știu ce sa mai cred uneori cred ca ii pasa însă alteori nu. Nu sunt obsedată ca nu pune el poze cu mine însă este încă un motiv sa îmi dea de gândit.
Eu sper ca sunt pe drumul cel bun cu iubitul meu actual... Avem si noi neajunsuri dar cine stie poate le vom reglementa daca ne iubim.
Ellie2emma întreabă:
anonim_4396 întreabă: