| BlondinaTa22 a întrebat:

Buna
De ce Fratele meu cam devine gelos pentru verisioara Lui Iar mi-e ma povestit Ceva Nu toate din cauza?
Iar de ce se intalnesc intamplator sau prin coincidenta?

14 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Salut,probabil se plac pe ascuns...Ție nu ți s-o întâmplat să placi pe cineva pe ascuns, chiar dacă social ar fi interzis?

| dullcat a răspuns:

Vad ca ai revenit iar cu intrebarea asta de pe al 3-lea cont...Chiar nu te plictisesti?

| BlondinaTa22 explică (pentru dullcat):

Sunt sora lui mai mica nu am voie sa cer un sfat de sprijn?

| ioana748 a răspuns:

Intamplator sau intentionat, fratele tau ar fi bine sa si schimbe traiectoria.
Sa mearga la un psiholog si sa discute despre relatii normale si sanatoase.

| Madaxo97 a răspuns:

Poate ii place de ea, altfel nu are motive de gelozie, ca doar nu e iubita lui.

| BlondinaTa22 explică (pentru Madaxo97):

Pai nu e iubita lui doar ca se repeta! iar in schimb cand is cu el mereu imi spune ca nu uit. odata ma intereziz si m-am enervat rau pe fratele meu! iar in schimb noaptea merge de acasa cand noi nu il vedem iar vara mea cand se vede cu altul a prins-o si ea le-a vazut nu stiu ce se intampla ca se mai certa si se mai impaca iar cand is singur dau unu de altul! nu stiu ce se intampla cu ei doi dar il vad pe fratele meu mai retinunt ascunde si are motive chiar daca vb cu alte fete el inca nu s-a facut relatie nu stiu ce poate intample!

| Madaxo97 a răspuns (pentru BlondinaTa22):

Nu stiu ce se întâmplă dar poți sa ii spui in caz de ii place de ea, ca nu e bine sa fie cu ea ca este rudă de sânge si face incest, si incestul e ilegal si imoral, chiar mare păcat, spune-i asta fratelui

Nu il intereziza de nimeni nu ii pasa ii tot una la fratele meu daca aflla sau nu ii rude de gen 3-4! nu il intereziza! cu bune si cu greu si rau nu stiu ce sa fac asa da destinul se intample ca se intalnesc! Iar fratele meu cam greu asculta! iar din ultima vreme fratele meu primeste informati se intereziza de ea ca cea face si cea nu!

| BlondinaTa22 explică (pentru BlondinaTa22):

Creda-ma nu mai stiu cum mai prodecez cum sa il conving! Ca tata la prins cand a dat de ea si mai ales inveres pe ea a prins-o matusa matusa nu se baga! deloc in viata ei! Iar eu nu mai stiu cum imi conving fratele meu

| Madaxo97 a răspuns (pentru BlondinaTa22):

O sa vadă el mai târziu atunci, ca doar nu se căsătorește cu ea, la un moment dat o sa își faca altă relație si o lasă in pace pe verișoara ta. Vorbește cu ea atunci dacă cu el nu merge, convinge-o pe ea ca nu e bine ce face.

Da mi mesaj in privat te rog frumos

| dullcat a răspuns (pentru Madaxo97):

Nu te mai obosi, e aceeasi persoana care intreba si aici, adica un troll (vreo 4 intrebari pe contul ala cu aceeasi tema, pe actualul sigur urmeaza alte 5, la fel de inteligibile):

https://www.tpu.ro/utilizator/actkxz/intrebari/

| Madaxo97 a răspuns (pentru dullcat):

Nu am observat laughing ca am vazut ca e nume de baiat la întrebarea aia, nu am fost atenta

| Cipi1212 a răspuns:

De ce să fie gelos fratele tău pe verișoara lui? Doar nu este iubita lui.