| Llolal a întrebat:

Buna de ce lumea trebuie sa se ia de tine pe strada? adica nici mcar nu te cunoste nu stie cum te cheama si se ia de tine pur si simplu : fata vezi ca nu stiu ce fata sau baiatul? de prosti oare?laughing

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Muschi vorbesc, muschi vorbesc, uni te ridica, altii te plesnesc...
Muschii vorbesc la ei, nu capul...
Poti evita asta, da' nu prea, incearca sa nu iesi in evidenta (dar valul la noi nu se poarta, asa ca...)
Ii greu, singurul lucru ce poti face este sa-i ignori si sa grabesti un pic pasul, cu teapa lor nu te poti pune. straight face

| Razvan a răspuns:

Un zambet diplomatic si niste injuraturi in gand rezolva totulwinking

| Vizitiul a răspuns:

Eu m-as lua de invatatoarea care te-a trecut clasa.

| Derye a răspuns:

Nu am inteles ce ti'a zis. Lumea, sau mai bine zis romanii/rromii se iau de tine pentru a dovedi ca ei sunt mai buni, mai tari, mai needucati. Rezolvarea? Ignoranta.
De ex. acum 2 zile stateam eu cu prietenii si glumeam pe o banca. Vin niste rromi: bai, ia valea, d'aici ca a venit sefu'. Noi intre noi: lasa'i ma, ce dracu' ne certam cu ei. Gasim alta banca. Am plecat. Tiganii au plecat si ei mai departe. Nu s'au asezat pe banca respectiva. Iti dai seama?
Bun, faza e ca la mine, am mers la unchimiu' dupa aia, si tiganii s'au jurat pe tot neamu' ca nici nu ne'au bagat in seama... da' asta'i alta treaba. rolling on the floor

| lays a răspuns:

De idiotistraight face...nu-i suport pe cei care fac asa.se cred importanti tare!

| hugo a răspuns:

Este diferenta intre a se lua de tine si a incerca sa scoata un ID, nr de tel de la tine, nu cred ca se ia lumea asa a prost de tine pe strada, sa te ia la injuraturi... daca da...ar trebuii sa iti pui un semn de intrebare!

| IepurashRocker a răspuns:

Da clar laughing sau, lipsã de ocupatsie. Pe unii, pur si simplu atât îi duce capul. thinking soferii, cu claxoanele lor penale când vãd o fatã drãgutã oh go on. nho, iertãm si pe ei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de aia se iau.de prosti. da eu nu stiu cum de-i cunosc.de mine nu s-a luat nimeni niciodata.am auzit insa ca neamul prost se cunoaste si cand doarme.