E mereu prezentă în gândurile voastre, nu aveți cum să nu o visați... Vă e dor de ea, continuu, vă e dor de prezența ei, iar subconștientul vostru o cheamă, chiar și în vise.
În general, nu stau să interpretez visele, sunt vise doar atât... Doar că unele te afectează, încât ajungi să te gândești la ele, pe tot parcursul zilei.
Un om credincios ți-ar spune că hainele albe reprezintă veșmântul unui înger, iar... portocaliul în vis, poate însemna soarele auriu, lumina, strălucirea, care reflectă acum, imaginea ei.
Referitor la partea cu:
"Demonii (...) ne arată pe cei dragi venind la noi in vise", cum spunea cineva mai sus
... eu nu sunt de acord!
Și, îmi pare rău că ți-ai pierdut surioara...
Eu visez pe mama si dupa aproape 5 ani de la deces!
Dati ceva de pomana.Mancare, nu bani.
Demonii se folosesc de vise pentru a tulbura si vatama sufletele oamenilor.
Demonii se prefac deseori in ingeri de lumina si in chipuri de mucenici si ne arata pe cei dragi venind la noi in visuri.
Demonii, care au cale libera spre sufletele noastre in vremea cat suntem treji, au cale libera spre ele si atunci cand dormim. Si in vremea somnului, ei ne ispitesc cu pacatul, amestecand cu inchipuirea noastra si inchipuirea faurita de ei.
Rugăciune pentru mântuirea celor adormiți
Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți și frați ai noștri și pe toți cei care întru dreapta credință s-au săvârșit, și iartă-le lor toate greșelile pe care cu cuvântul sau cu fapta sau cu gândul le-au săvârșit, și-i așază pe ei, Doamne, în locuri luminoase, în locuri de verdeață, în locuri de odihnă, de unde au fugit toată durerea, întristarea și suspinarea, și unde cercetarea Feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac.
Dăruiește-le lor și nouă Împărăția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veșnice și desfătarea vieții Tale celei nesfârșite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna adormiților robilor Tăi (numele), Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletele adormiților robilor Tăi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!
Dati de pomana ceva, mie mi-a murit bunica si sora mea o visa mereu, si mama dadea ceva de pomana.
Buna. Hai sa iti simplific situatia putin. Bun. Subiectul cu visele este unul destul de complex, insa, stai linistita si nu te ingrijora. Rareori visele pot fi unele premonitorii (care urmeaza sa se intample) In perioada asta grea este normal sa visati persoana care a plecat brusc de langa voi. Nu este vorba nici de demoni, nici de draci, nici de alte fiinte cu puteri paranormale ce vin intr-un vis sa tulbure somnul. Sa fim seriosi. Sper ca te-am ajutat.
Stai liniștita, este normal sa visezi o persoana draga care a decedat.In cazuri de genul acesta se da ceva de pomana, ceva ce ii plăcea ei.(de obicei mâncare)Nu are nicio legătura cu dracii sau așa ceva, este o durere a sufletului și deoarece apare in vis poate însemna ca este alături de voi mereu, chiar dacă este in ceruri.
Îți doresc tie și familiei tale sa treceti peste cu ajutorul lui Dumezeu!
Ai de capul meu, auzi si la aia cu demonii ), visele sunt doar niste manifestari ale mintii tale in timpul somnului fara a avea vreun inteles, nu inseamna nimic, in fiecare noapte visezi de mai multe ori doar ca uiti pana dimineata. Faptul ca au visat-o arata ca se gandesc mult la ea sau ca inca se gandesc la ea.
Nu inseamna nimic, când moare cineva din familiese intampla sa o visezi. Dar va trece peste ceva timp.