| Țigănuș_Nicoleta_1982 a întrebat:

De ceva timp am o problemă.Nu știu dacă o pot numi așa dar cred că e înregulă.În fine. Deci părinţi mei s-au despărţit când aveam 8 luni...acum am 12 ani.Desigur am rămas cu mama, iar ea de dragul surorii mele mai mari a încercat să se împace cu tata dar nu a mers ok...așa că mda. El a plecat în altă ţară.Bun problema începe acum 2 luni când mama a început să vorbească cu un om (căruia o să îi zic X).De curiozitate m-am uitat pe telefonul mamei și am aflat că omul cu care vorbea era tatăl prietenilor mei plecaţi in altă ţară. Soţia lui X îl înșelase cu puţin înainte să vorbească mama cu el.În fine deci X imediat ce a ajuns în ţară a ieșit cu mama la întâlnire.Dar întrebarea mea este:Cum să mă comport cu el? Ce să îi zic când îl văd? Ce să fac? Adică pur și simplu nu am idee! Și faza e că nu-i pot spune mamei deoarece de când vorbește cu X nu mă mai ascultă nici înţelege deloc.E URGENT!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu trebuei sa te comporti perfect normal, asa cum te comportai si inainte de a stii ca omul ala se intalneste cu mama ta.
Oricum, mama ta este divortat iar omul ala este separat, probabil in prag de divort, ceea ce-i face pe amandoi liberi sa faca ce vor.
La 12 ani cati ai, mama ta nu are de ce sa te asculte pe tine, dimpotriva, tu trebuei sa o asculti si sa faci ceea ce ea iti cere, ca ea ramane totusi mama si tutorele tau, pana implinesti 18 ani si poti sa iei decizii singura.

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa ai nici un comportament vizavi de omul respectiv trebuie doar sa iti vezi de ale tale iar daca mama ta exagereaza sau nu da importanta anumitor lucuri sa ii mai atragi atentia sau amintesti.Viata ta nu se va schimba cu nimic daca nu vei fi un copil egoist sau gelos

| Lioana a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa ai un comportament anume. Fii tu insati! Fa ce simti in limitele bunului simt!

| sabin89 a răspuns:

Tratează-l ca pe un prieten de familie, ca pe o cunoştinţă. Simplu.