| Sherif77 a întrebat:

De ceva timp bunica mea cred ca o ia razna...Are 87 de ani si in ultima vreme face niste lucruri foarte ciudate. Astazi dimineata si-a pus toate lucrurile din casa in pungi. Eu am intrebat-o ce face cu ele si a zis ca nu stie. Imi dau seama ca e de la varsta, dar imi este teama sa nu cumva plece de acasa. Ce sa fac cu ea?

5 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Boala Alzheimer (Morbus Alzheimer) este o afecțiune degenerativă progresivă a creierului care apare mai ales la persoane de vârstă înaintată, producând o deteriorare din ce în ce mai accentuată a funcțiilor de cunoaștere ale creierului, cu pierderea capacităților intelectuale ale individului și a valorii sociale a personalității sale, asociată cu tulburări de comportament, ceea ce realizează starea cunoscută sub numele de demență (din latină: demens).

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Ce alte lucruri ciudate mai face?

| Pabibabum09 a răspuns:

Buna!
In orice caz, nu noi suntem cei in masura sa stabilim un diagnostic, insa bunica ta poate suferi de Alzheimer, ori demență senila...
Recomand cat mai repede consultatia unui medic!
Multă sănătate! sad

| diamondsonmytongue a răspuns:

Buna, sa o duci la un medic si sa ai grija de ea.

| AlexKazan a răspuns:

Cel mai probabil are Alzheimer, cea mai mare parte dintre bătrâni suferă de această boală.