| Cr7adi a întrebat:

Buna de ceva timp ma cert cu mama foarte urat, ea nefiind de acord sub nici un chip cu prietena mea cu care sunt de 7 luni, pe motivul ca nu are bani ca si noi si ca parinii ei muncesc in strainatate, facandu-i muncitori imputiti, pe prietena mea o face tarfa, si nici macar nu o cunoaste.Cuvintele astea ma dor pentru ca eu cu prietena mea ne iubim foarte mult, si zice ca sa ma mut la ea acasa, si sa termin cu prietena mea ca daca nu ma dezmosteneste ceva sfaturi as dori ce sa fac in sitatia asta. Multumesc

Răspuns Câştigător
| TheVampireDiari3s a răspuns:

Evident că ți-aș spune: "Fă ceea ce te îndeamnă inima", dar deja știu cam ce te-ar îndemna aceasta big grin Încearcă să le arăți părinților că prietena ta nu este deloc așa cum o văd ei, că voi chiar vă iubiți și starea ei financiară chiar nu este un impediment pentru tine. Dacă părinții ei lucrează în străinătate, nu înseamnă că sunt împuțiți, sunt oameni care vor sa ofere ceva copiilor săi, dar în România nu vor reuși niciodată să facă asta. Sunt curioasă, părinții tăi s-au născut deja bogați sau au trebuit să muncească pentru asta? Pentru problema cu moștenirea, ceea ce pot zice eu, este că dacă tu chiar o iubești pe acea fată, nu ar trebui să te intereseze ceea ce vor să îți ofere părinții. Dacă nu ești genul ălă de băiat care depinde de banii părinților, vei munci și îți vei face propria avere. Luptă pentru fată dacă o iubești cu adevărat.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Astepti pana la majoratul tau, apoi te angajezi si te muti singur. Cand si partenera ta va fi majora, va mutati impreuna si va intertineti singur. Mostenirea nu este mai importanta decat fericirea, renunta la mostenire si fa-ti viata singur, pe munca ta

| Doub a răspuns:

Esti sigur ca mama ta nu are niciun motiv sa o numeasca pe prietena ta "tarfa"?raised eyebrows

| Cr7adi explică (pentru Doub):

Da sunt sigur eu am fost primul ei prieten draga

| RobertMoon a răspuns:

Eu cred ca mama ta ar trebui sa isi revizuiasca putin limbajul si sa ii respecte pe acei,, muncitori imputiti'' deoarece acestia lucreaza cinstit sa castige un ban sa aiba ce pune pe masa ca orice alt om de altfel. Tu tot ce trebuie sa faci este sa nu pui la suflet vorbele mamei tale care nu este de acord cu relatia voastra, si sunt sigur ca daca ar cunoaste-o pe prietena ta mai bine si ar vedea ca va intelegeti nu ar mai avea nimic de zis.