Pai du-te si vorbeste cu ea si explica-i ca tu ai nevoie de machiaj si mai stiu eu ce... Spune-i ca acum generatia s-a schimbat si nu mai e ce a fost... Ia-o cu frumosul si incearca sa eviti orice cearta :*
Incearca sa faci cum spune o saptamana si apoi iti zic sigur ca te va lasa daca o rogi frumos si soramea a facut la fel (daca am fost de ajutor da-mi funda)
Spune-i ca puteti ajunge la o intelegere si amandoua puteti fi multumite: tu faci curat si mancare cand e nevoie, iar ea te lasa sa iesi cu prietenii si sa te machiezi.
Eu am astfel de probleme mai mult cu tata,ca nu prea ma intelege,dar mama la mine e ok, eu te sfatuiesc sa vb cu ea sa o intrebi pur si simplu de ce nu te lasa sa faci unele chestii si incearca sa ii explici ca esti la o varsta in care trebuie sa incerci de toate si ea trebuie sa te sustina nu sa te descurajeze! eu sper sa mearga asta, daca nu ...nu te ingrijora eu una am intrat la cel mai bun liceu din oras si nu ma lasa sa stau afara decat pana la 22. daca depasesc cu 5 minute sa zic imi face morala, dar tot ii iubesc pentru ca sunt parintii mei! Mult succes!
FUCK FUCK FUCK.
Deci duduie, ori esti batuta in cap, ori de bani gata.
Eu sunt baiat si la 21 de ani ai mei spal vasele,hainele,fac singur de mancare,imi calc,fac si bani si maicamea si nu ma plang.
Dar probabil esti prea mica de varsta sa realizezi,iti prevad ca in viitor o sa fi o jegoasa si o imputita,nu o sa stii sa faci nimic.
Eu sa am un copil ca tine (si nu numai eu,multi alti parinti) te-as trimite pe strada sa te descurci singura cu cazarea,mancare,spalat,etc apoi sa vi sa comentezi.
Gandeste-te ca iti da bani de haine,iesiri in oras,scoala,iti cumpara telefon,iti incarca telefonul,iti,iti, iti, iti si ce-l mai important iti plateste internetul asta pe care tu stai si te plangi.
Altii si-ar dori macar jumate din ceea ce primesti tu...mare lucru sa tai o ceapa si sa-ti strangi din camera jegul lasat de tine.
Patetic, mi-ar fi si rusine sa spun asa ceva public.Copil dobitoc.viata online pe metin iti distruge viitorul.
Ma nu asta e problema.ti-a mers buhul in cartier, de panarama si ea a auzit.sant trei feluri de domnisare; cele cu care se culca toti,deci curvele. cele care sant de gasca, si toti le vor de prietene pana cand le pun jos, trecandu-le in randul curvelor.si cele serioase,finute,respectabile,elegante, pe care toti le vor de sotii, si de care se indragostesc.tu de care esti?
Buna Deea
Stabiliti`va un program nu se poate in fiecare zi mancare si curat dar nici de iesit afara cu prietenii. Ajut`o ca este mama ta, nu suntem in stare sa ne alegem parintii.Ei ne cresc, ei ne suporta toate prostiile.Gandeste`te ca o sa se intoarca, menajera si o sa scapi.Eu o ajut zilnic pe mama mea si crede`ma ca nu ma plang la mine este mult mai greu ca la tine caci casa mea are 14 camere si o gradina care trebuie intretinuta.Cat despre tatal meu munceste din greu sa intretina casa si familia.Este agricultor are 60 de hectare si eu ma duc cu el sa il ajut pe cele mai mari calduri, dar tu ar trebui sa te bucuri ca ai cateva sarcini. Zilele mele de iesit cu prietenii sunt miercuri si sambata, dar daca se iveste ceva le aman.
Buna deea uitecum sta treaba tu esti fata eu sunt baiat numai ca eu nu ma dau cu machiaz sa excludem asta ci si eu am astfel de probleme cu mama ...sa styy ca ei nu vor intelege niciodata cum este vremea noastra ei au in cap acea gandire de pe timpul lui Ceausescu.si eu ii spuneam sa ma lase cu Ceausesc acum este Basescu alta generatie.deci permanent o sa existe astfle de discutii intre tine si mama ta dar ceea ce trebuie sa faci este sa lasi de la tine sa o intelegi si sa ii explici de foarte multe ori cum este treaba... poate ti-am fost de ajutor.ciao si trebuie sa mai lasam si de la noi.