Nu avem nevoie de prieteni falsi.Si eu am tot o prietena buna, care stiu sigur ca nu ma va` trada`. Prietenii putem avea multi, dar in care putem avea incredere nu doar sa fie prieteni cu numele .
Gandeste-te ...prietenul tau nu te merita.Fiecare la un moment dat in viata ne vom intalni perechea .Nu trebuie sa ne grabim sa facem alegeri gresite.Nu fi trista daca te-a lasat pentru `una mai buna `.Nu intodeauna trebuie sa ne uitam la aspectul partenerului, ci si la sufletul sau.
Cand iti alegi prietenii, acestia nu trebuie sa fie neaparat cei mai `cool` oameni. Bine?
Tu esti singura care poate sa analizeze mai bine situatia si sa gaseasca o solutie de a remedia situatia.
Asa e viata uneori, si cu suisuri si cu coborasuri, dar asta nu insemna ca trebuie sa ne pierdem increderea in noi.Trebuie sa fim constienti in viata ca dupa ploaie vine si sore si uneori trebuie sa ne mai luptam cu ploaia sa vedem curcubeul!
La faza cu prieteni o sa fiu scurt "Prieteni iti sunt aproape, dusmani si mai aproape"
Acum depinde de tine pe cine numesti prieten/a si cum sti sa ti alegi.
In alta ordine de idei, trebuie sa ai ceva planuri cu viata ta...Lupta pentru ce vrei tu cu adevarat si cand vei reusi vei fi mai increzatoare!
De ce ti-ai pierdut increderea in tine? S-a intamplat ceva, sau fara nici un motiv?
Si eu am invatat ca nu e prea bine sa ai incredere deplina in lumea din jurul meu, nici macar in ''prieteni''. De asta trebuie sa inveti sa filtrezi lucrurile ce le spui celorlalti. Nu le spune secrete, sau lucruri care nu ar fi bine sa se afle. Astea trebuie sa le tii pentru tine.
Poate ar trebui sa iei o pauza, sa nu te mai stresezi ca nu poti avea incredere in oameni. Cred ca toti patim asta intr-un anumit moment din viata. Si toti ne revenim, trebuie doar putin timp sa ne acomodam cu ideea. Si tu te vei simti mai bine.
Cat despre increderea in sine..trebuie sa te gandesti ca tu esti singura pe care te poti baza, si ai capacitatea de a trece peste piedici. Trebuie sa gandesti pozitiv, pentru ca si gandul influenteaza. Stii cum se spune, ''norocul ti-l faci singur'', este chiar adevarat de multe ori. Daca tu iti impui sa faci ceva, si spui de la inceput ''voi reusi'', atunci te vei stradui, si ai sanse. Dar daca de la inceput spui '' Nu are nici un rost, ca oricum voi da gres'', atunci rezultatul ca fi cel la care te astepti, adica, nu vei reusi.
Nu mai fii suparata, ca nu are rost. Nu rezolvi nimic.
Trebuie sa gasesti partea buna a lucrurilor.
Capul sus!
O zi buna .
Suferinta ne maturizeaza.
Este doar o chestiune temporara, ai rabdare, totul o sa fie bine
De ce ti-ai pierdut increderea in tine si mai ales in personele din jurul tau!? Probabil ai trecut prin vreo experienta care te-a marcat, care acum te nelinisteste si nu te simti bine, daca vrei imi poti spune mai multe despre ce ti se intampla, as fi incantata sa te ascult:*
Cu ceva timp in urma mi-am pierdut cele mai bune prietene, nu regret dar chestia asta m-a facut sa numai am incredere in nimeni si mai ales in mine plus ca de curand m-am despartit de prietenul meu deci cam astea sunt motivele pentru care sunt distanta de lume...
Te sfatuiesc sa merge intr-o vacanta, sau poti pur si simplu sa mergi la coafor, o manichiura noua nu ti-ar strica.In acest mod te vei mai relaxa putin.Mult noroc :*