| Vanessa0911 a întrebat:

Bună de ceva timp prietenul meu mă minte încontinu gen îmi spune că e la muncă dar el e acasă și știu asta pentru că îi văd locația pe snapchat dar el nu știe că eu îl am la prieteni acolo, mă minte cu tot ce face efectiv îmi spune că e acasă merge la masă și el e pe afară.De ce face asta ce motiv ar avea? Până la urmă nu îi fac nimic dacă îmi spune adevărul că e afară, eu nu am deloc încrede în el și îl urmăresc de pe conturi false și văd tot ce face fără ca el să știe că dacă mă las pe baza lui sunt mințită de 10 ori pe minut și acum puteți spune că umblă cu alte femei că oricum nu mă interesează să fie sănătos dacă atât poate și dacă îi spun că mă minte nu recunoaște nici cum și mă enerveză rău de tot și nu îl mai suport și dacă mă iau de el nici nu mă mai bagă în seamă mă oftica rău băiatul ăsta acum nu mă mai oftică pentru că nu îmi mai pasă doar sunt curioasă de ce face toate astea

Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Si de ce iti mai bati capul?
Te enervezi fix degeaba, nu-ti mai pierde timpul sa il urmaresti sau sa vezi daca te minte, cred ca ti-ai dat seama deja ce fel de persoana este. Daca nu stie sa pretuiasca oamenii de langa el, vorba ta, "sa fie sanatos". Lasa-l in pace sa faca ce vrea, si nu vad de ce te mai intereseaza, nu te afecteaza cu nimic in viata ce face el.

19 răspunsuri:
| Vanessa0911 explică (pentru IL0VEDINER0):

A devenit și amuzant acum că i-am spus să îmi trimită poză cu el de la muncă și a stat jumătate de oră să o caute, îl las în durerea lui

| Kufu95 a răspuns:

Am şi eu o întrebare... dacă tu vezi deja că e plecat de acasă şi te mai şi minte, de ce stai să îl mai urmăreşti şi să te enervezi? Că dacă minte e clar că ceva se petrece. De ce ai fi curioasă? E evident ce se întâmplă.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Vanessa0911):

Foarte bine faci. Daca crede ca este prea "ocupat" si nu esti o prioritate, nu ai nici macar un motiv sa porti o conversatie cu el.

| siriusblack98 a răspuns:

Acum hai sa auzi si adevarul pe care aparent nu ti l-a zis nici un utilizator TPU la aceasta intrebare:
Poate ca s-a saturat si omul ala de o disperata psihopata care il urmareste din minut in minut de pe zeci de conturi false si vrea putin spatiu sa respire. Cu totii avem nevoie de putin spatiu pentru viata personala chiar si intr-o relatie sa stii. Il inteleg perfect, am avut si eu una ca tine acum vreo 10 ani dar eram tanar si in loc sa ma despart de ea in secunda 2, am stat cateva luni cu o psihopata pe cap care m-a urmarit ani de zile dupa ce m-am despartit de ea de pe zeci de conturi false cum faci tu cu amaratul ala acum. Voi sunteti o ramura aparte de femei de care fug toti barbatii pentru ca sunteti disperate, psihopate si il faceti pe om sa se simta ca la puscarie. Daca tu aici ai spus singura ca il urmaresti de pe conturi false incontinuu unde e si ce face e clar ca sunt multe alte chestii pe care i le faci si nu le-ai spus de rusine. Fa-i un bine omului si desparti-ti-va ca sa isi gaseasca si el una normala. Tu pe de alta parte cauta-ti un fost puscarias, ca ala e obisnuit sa fie monitorizat 24 cu 7.

| darrio2007 a răspuns:

Și il mai consideri prieten?

Bula
| Bula a răspuns:

Daca te minte in continuu, de ce nu-i dai "picior"?

| johnnny123 a răspuns:

Și de ce te mai agăți de relația asta disfuncțională?

| Mindfulness a răspuns:

Aruncă-l la tomberon ca pe o măsea stricată, nu te iubește.

| Vanessa0911 explică (pentru siriusblack98):

Bai omule tu cred că ești cu capul mai tare ca mine ce dacă mă uit şi eu unde e ce are nu am dreptul să văd? Adică eu îi las spațiu ştiu că are nevoie dar el e nu îmi acord niciun fel de atenție de aia mă uit unde e şi tot nu îi spun nimic îl las să facă ce vrea şi îl urmăresc pentru că ştiu că minte şi ştiu mai bine ca tine ce pagubă am la uşă adică să îl las să mă mintă el pe mine cum vrea şi eu să stau ca proasta nu? Dacă vrea să ne despărțim să spună cine îl opreşte mi de rupe mie de asta îmi face el mie bine dar mai întâi să învețe să exprime că nici asta nu ştiu să facă oricum îmi bat capul degeaba să vorbesc cu tine și nu înțelegi nimic ia l de mână şi duce ți vă împreună dacă sunteți aşa de buni voi şi ca să ştii nu fug băieții de mine din contră sunt mulți care vor să fie cu mine

| Vanessa0911 explică (pentru Kufu95):

Uite aşa sunt eu curioasă oricum papucei sunt ai lui

| Vanessa0911 explică (pentru johnnny123):

De proastă nu știu nici eu la revedere și gata m-am plictisit și eu

| Vanessa0911 explică (pentru darrio2007):

Nu prea

| Vanessa0911 explică (pentru Bula):

De proastă sincer bine că am văzut cine e şi acum știu ce trebuie să fac

| Kufu95 a răspuns (pentru Vanessa0911):

Bine, atunci, succes.

| Vanessa0911 explică (pentru Kufu95):

Mulțumesc

| Kufu95 a răspuns (pentru Vanessa0911):

Cu drag

| MarianWLF a răspuns:

Prietenul tau nu te considera prietena lui, probabil doar un accesoriu de care are nevoie, sa zicem ca nu umbla cu alte femei, poate sta cu baietii dar minte de ingheata apele, nu e de viitor.
Tine cont de un lucru, in timp ce partenerul tau nu da doi bani pe tine sunt alti baieti care si-ar da sufletul sa aiba pe cine strange in brate, cauta-ti un baiat serios sa te trateze cu respect.

| eliancodrut a răspuns (pentru Vanessa0911):

Cu ce drept ii ceri sa-ti trimita poza de la munca? Voi, femeile, credeti ca partenerul vostru este sluga voastra sau catelusul vostru? Sunteti casatoriti? Daca nu, poate face ce vrea.

| eliancodrut a răspuns:

Zici ca nu-ti mai pasa ce face, dar te strofoci sa afli ce face el. Nu ai inteles ca nu te mai vrea? Unele femei sunt atat de insisttente in a mentine o relatie, ca-l soate si pe dracu din minti.