Schimba ti numarul si daca te streseaza adica te caută acasa te hartuieste, fa i plîngere la politie si gata scapi de idiot, ce varsta ai?
Buna.Ce semn de viata sa dai din moment ce v-ati despartit? Iubitul tau stie ce presupune o despartire? Sau cumva ati stabilit voi sa mai vorbiti ulterior, chiar si dupa ce ati rupt relatia? Te sfatuiesc sa rupi orice legatura.Propunerea respectiva suna ca si cum vrea doar sa te foloseasac pentru sex.Iar din felul cum ai scris, tind sa cred ca inca tii la el si daca accepti, vei ajunge doborata atat din punct de vedere psihic cat si emotional, in timp ce el isi satisface poftele carnale.Chestie mai toxica de atat nu poate exista.Ai grija si fii cu capul pe umeri, fiindca nimeni altcineva n-o va face pentru tine.
"nu înțeleg de ce ma mai cauta dacă nu vrea nimic decât sex și atât"
Nu cumva ți-ai răspuns singură la întrebare? Te caută pentru că vrea sex.
În plus, cât timp mai ai de gând să pui întrebări despre fostul tău de care te-ai plâns în repetate rânduri că e abuziv, violent, gelos și că viața alături de el este insuportabilă? Din moment ce ai luat în sfârșit decizia corectă de a te despărți de el, de ce nu-l poți ignora complet?
Pai cum de ce te caută?
Sa îi oferi sex, nu e destul de logic?
Eu in locul tau îl și blocam când am auzit ce mi-o zis
Nu te merita... Nu iti distruge viata pentru nimeni.
Daca esti majora si nu te tine nimic pe loc, ai putea sa iti cauti un loc de munca in strainatate sau in alt oras, si de acolo sa iti refaci viata sau sa stai o perioada de cel putin un an de zile, aduna bani, pune ordine in ganduri, vezi-ti de viata ta si mai apoi vezi ce planuri iti faci de viitor.
Am uitat sa mentionez sa iti schimbi numarul de telefon si sa il dai doar celor apropiati rugandu-i sa nu deie numarul altora fara permisiunea ta iar pe respectiv, sa il ignori complet de acum inainte. Nu mai sta cu el la discutie si evita-l daca il vezi in realitate.
Deși nu știm de ce te ai despărțit, dacă ești convinsă 100% că a fost decizia bună, ți ai putea garanta niște liniște prin a l ruga să nu te mai contacteze, iar dacă refuză să i dai un bloc temporar - explicându i în prealabil de ce vei urma să faci asta.
Stai tare și indură. valul ăsta emoțional se va stinge la un moment dat și vei fi mai puternică.
Frunte sus și blochează-l
Da-i block si iesi la dating cu altii. Esti fata deci ai multe optiuni din start. Si chiar daca nu iti place pe cine gasesti, cateva conversatii si iesiri fac bine.
NICIODATA sa nu accepti FnB! Asta e pentru el. Pentru barbati sexul e o nevoie. Nu e cum e la femei si anume pe sentimente.
Sexul cu beneficii este bun pentru momentul de atunci insa pe termen lung nu este recomandat daca vrei sa te vindeci.
Incearca sa inchei capitolul asta si apoi in urmatoarea relatie cu iubire si dragoste va veni si sexul care va schimba in bine relatia, parerea mea.
Rupe legatura cu el! Sa accepți propunerea lui nu ti va face decat mai mult rau. imi pare rau sa o spun dar presupunerea ta e mai mult decat corecta: vrea doar sex si acela pana cand gaseste sa l faca cu altcineva. Schimba ti numarul blocheaza l pe unde poti, daca insista spune-i clar ca nu vrei sa ai de a face cu el si in cel mai grav caz ii faci si plangere este important perioada asta sa ti aloci tie putin timp si eventual sa ai pe cineva alături cu care sa vorbesti despre problemele tale. Toate cele bune❤️