Spune-i ce te deranjeaza. Daca tot nu intelege, ar fi mai bine sa te indepartezi usor, usor de ea.
Ceea ce spui tu aici nu se numeste prietenie. Un prieten nu iti creaza niciodata conditii de stres continuu, si daca chiar este un prieten adevarat, cu tarie de caracter nu iti va intoarce spatele oricat de multe tampenii ai face, cu atat mai putin sa fie invidios pe succesele tale.
Renunta la acea fata. Te va trage in jos la un momentdat daca o sa continui in acelasi ritm.
Indeparteaza-te de tipa. daca ea te vede cuminte o sa se ia si mai mult de viata ta. daca as fi in locul tau i-as tranti niste vorbe...
in fine. sfatul meu este sa stai cat mai departe de ea, sa nu mai pui la suflet tot ce spune ea despre tine, prieteniilor tai. daca prietenii tai de cunosc si stiu ca esti o fata buna, iar ea o..., nu vor crede nimic din ce spune. las-o in pace. daca o sa vada ca pur si simplu nu isi pasa, curand se v-a plictisi sa tot stea pe capul tau si te v-a lasa in pace. succes!
Ai nevoie de certuri zilnice? Ai nevoie de stresul asta perpetuu? Ai nevoie de astfel de prietene? Ce-ti doresti tu de la un prieten adevarat? Iti este prietena sau povara? Cunosti raspunsurile mai bine ca oricine. Si tu esti dependenta de ea daca nu ai actionat pana acum. Eu nu vad rostul acestei relatii de prietenie.