E clar ca te place, daca se tot uita la tine, daca tot te bagi in seama cu el, incearca sa vorbesti cu el despre chestii care ii plac, in general despre el pentru. ca poate e timid si incercand sa fii deschisa cu el, poate va incepe si el sa se deschida in fata ta, acum daca i-ai zis colegului sau e clar ca el se va duce sa-i spuna, si cred ca e o ocazie buna, daca i-a spus si intravedar te place, sigur va incepe sa iti dea mai multe semne ca te place, si cine stie poate o sa formati si un cuplu !
Concentreaza-te pe scoala deocamdata, lasa-l pe el sa faca primii pasi... daca te place intr-adevar, bineinteles.
Este clar că tipul te place şi nu înţeleg de ce nu vrei să afle asta. Cel mai bine ar fi ca şi el să afle că ţi la el de la colegul lui, tocmai ca să facă el primul pas.
Succes!
Ii nebun dupa tine si cred ca tu esti zambetul lui si inima lui sper sa formati o relatie frumoasa.
Va doresc:"Multi copii, casa de piatra etc, etc,"
Noh glumesc si eu. baiatu cred ca e timid.
Deschide o conversatie si spune-i cat de mult il placi.
Noroc si Bafta
Funda pls.
Inca ceva daca te paraste pr0stu ala nu gasi o explicatie spune-i ca ii adevarat!
Pai pare ca te place.si daca e asa. Nu iti face probleme. Incearca sa te apropii de el. Asa putin cate putin. Sa vorbiti. Sa vedeti daca aveti lucruri in comun. Poate are nevoie de un impuls. Bafta!
Cum a spus si visecolorate,apropiete de el,vorbiti, faceti glume, etc.Fii degajata si vorbeste calm.Nu lasa emotiile sa te "prinda" si zambestei mereu.Fii tu insati si ai sa vezi ca, cu timpul totul se va rezolva. Fundaa:*
Pai,nu ar trebui sa-ti fie rusine, spune-i poateca si el iti va spune odata ce el va fi sigur cal placi.Nu trebuie sa fii rusinoasa o sa regreti dupa aceea.Si,daca se uita la tine din 5 in 5 min, atunci te place sper sai spui.Sami scrii sa-mi povestesti cum s-a terminat ok?