| Caaly a întrebat:

de curand (azi dimi. )am descoperit fara sa vreau contul iubitului de pe hi5. Cert e ca nu stiam de el (credeam ca si l-a sters ca asa am facut si eu) si pe langa pozele vechi de care stiam,au aparut si poze noi de iarna trecuta(cu el). Insa nu stiu daca e bine sa-i spun, sa-mi dea o explicatie sau sa las asa? (Va reamintesc ca : Luni a vazut ca am fost dat un like la un commentariu (pe facebook). si s-a suparat foarte rau pe mine si de luni nu prea am ne-am vorbit(ieri, adica marti..deloc).Deci ce am vrut eu sa zic e ca suntem certati:-s Dar cand intra pe mess sa-i spun de contul pe hi5? sau sa nu intru eu in discutii? Plus Ca, de nenumarate ori i-am descoperit conversatii gen flirturi(buna baby,mi-e dor de tine-ti-e nu? de cand nu te-am vazut cred ca esti mai frumoasa... etc) Si i-am spus-o si lui.dar nu am avut curajul sa ma despart de el. De ceva timp.mi-a promis ca nu se mai intampla.iar acum faza de la inceput(ce am scris mai sus). a observat ca am dat un singur like.(comentariul fiind : " :-xkiss " si mi-a reprosat ca de ce am facut-o,ca nu trebuia, etc. Intrebarea mea e, sa-i spun ca am gasit contul lui de hi5.si ca are si poze noi(cu el.)? mUltumesc:*

Răspuns Câştigător
| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu ii spune inca. Dar urmareste contul acela, vezi ce prieteni are, cu cine vorbeste, daca vezi ceva mesaje compromitatoare salveaza-le. Spun asta pentru ca am trecut prin asta si exact asa am facut, doar ca era vorba de un cont pe fb. Eu am descoperit sa EL avea inca un cont de fb, in afara de cel "oficial". Am tacut, am adunat probe - era vorba de o alta femeie, bineinteles. Mai intai l-am intrebat "mai ai inca un cont de fb in afara de cel pe care il stiu eu? si el a negat. Atunci i-am arat tot.
Ceea ce vreau eu sa iti spun este ca daca el are contul ala si tie ti-a zis ca l-a sters sau a lasat sa se inteleaga ca l-a sters, clar are ceva de ascuns. Good luck.

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ia urmareste atent si ce hirtie igienica foloseste.Sinteti culmea ma...

| didiDia a răspuns:

Lasa-l in pace. Nu stiu ce naiba vedeti la nesimtitii/porcii/escrocii astia, zau. Mergi pe drumul tau si uita de el! Nici sa nu te mai uiti inapoi.

| Sihastrul a răspuns:

"Tragedie,catastrofa'',acum sa pierzi timpul sa-l urmaresti, spune-i ca ai vazut contul si poti face si exact ce face el.O relatie se bazeaza in primul rand pe incredere reciproca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va fu. teti relatia din cauza facebook ului si hi5. Penibil

| Caaly explică (pentru suntserios):

LUI ii place.sa flirteze cu altele. daca nu e pe facebook.e pe messenger si vorbeste cu nu stiu cate alte fete.

| 01092007 a răspuns:

Trezeste-te! asta nu e relatie! tu chiar crezi ca ar trebui sa-i suporti toate astea.intr-o relatie mai exista certuri dar nu pe astfel de subiecte, asta dovedeste ca nu aveti o relatie bazata pe incredere.cat despre el, parerea mea e ca este cam idiot si nematurizat.crezi tu ca te merita, la cat te streseazi tu si la cat de indiferent este el?

| Caaly explică (pentru 01092007):

Din partea e clar ca nu mai am incredere in el. Doar ca nu stiu, nu vreau sa-l pierd, si poate de aceea ii accept toate astea.insa daca era cu alta si-i facea poate la fel cum mi-a facut si`mi face mie, nu cred ca mai era cu el. E bine oare daca nu l-am cautat ieri, si incerc si azi sa nu-l caut?

| 01092007 a răspuns:

Pai daca tu crezi ca alta nu i-ar suporta astfel de comportament tu de ce sa o faci? asa este cand iubesti ierti dar nu atunci cand el iti da dovada de indiferenta. daca te-ar iubi nu s-ar comporta asa.eu cred ca el se crede cineva si se poate comporta cu tine cum vrea el si tu ar trebui sa fii obligata sa ii accepti orice.sacrificii faci dar cand e vorba de iubire din partea amandurora.gandeste-te ca iti pierzi timpul cand el vrea de la tine sa nu faci nimic care sa-l deranjeze dar el isi permite sa faca pe la spatele tau ce vrea.esti sigura ca il iubesti sau este un print dorit de toate fetele si faptul ca te-a ales pe tine te face sa crezi ca il iubesti? sper ca ti-am fost de folos.nu te lasa niciodata calcata in picioare de nimeni!

| Caaly explică (pentru 01092007):

Multumesc de sfaturi. O sa tin cont. >big grin

| mrsdreamy a răspuns:

Buna! parerea mea este ca ra trebui sa ii spui.intr-o relatie nu ar trebui sa existe secrete.