| roxanik_6709 a întrebat:

De curand parinti mei au aflat ca fumez. De atunci mi-au interzis sa ma mai vad cu prietenul meu. Tin mult la el. Si nu prea stiu care ar fi decizia finala:sa ma despart de el?; sa ramanem impreuna? Sfaturi va rog frumoshappy. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Yourtruelove a răspuns:

De ce sa te desparti de el daca tii foarte mult la el? Nu e corect Cred ca parintii tai ti-au interzis sa-l mai vezi deoarece probabil cred ca e o influenta rea pentru tine poate este sau nu daca este, si el te-a convins sa fumezi atunci da, ar trebui sa te desparti de el pentru ca asa cum te-a convins sa fumezi asa te poate convinge sa faci lucruri mai rele daca nu este, atunci trebuie sa-ti convigi parintii sa te lase sa il vezi iar ai putea sa le juri ca nu mai fumezi sa ii convingi intelegi ce spun?
Succes, sper ca te-am ajutat!
Funda?

9 răspunsuri:
| Bijou a răspuns:

Mai bine te lasi de fumat

| Buii a răspuns:

Eu zic sa ramai cu el, daca il iubesti daca zici ca tii la el asa de mult eu zic ca ar trebui sa ramai, nici nu-mi vine sa cred ca te-ai gandit la aceasta intrebare "daca sa ma despart de el". Incearca sa iti convingi parintii ca tu nu fumezi din cauza lui, ca nu el tzia dat (si prespun ca asa e). Zile ca el chiar te sfatuieste sa te lasi de fumat ca nu-i bine si ca nu-i place sa te vada fumand chiar si in caz el fumeaza, ca el stie ce inseamna sa fumezi si stie ca nu-i bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te lasi defumat chiar cu riscul de a pierde actualul prieten. Prieten gasesti mai usor decat un plaman.

| Lace a răspuns:

Părinţii tăi cred că prietenul tău are o influenţă proastă asupra ta,de asta înţeleg îngrijorarea lor. Dacă ţi la prietenul tău,nu ai de ce să îl părăseşti,pune-ţi în balanţă toate sentimentele faţă de el, fie ele bune, fie ele rele şi atunci vei putea decide.
Mult noroc!

| Raamonikaa a răspuns:

Sa le spui ca ai hotarat sa nu mai fumezi, ca ti-ai dat seama ca este o prostie si ca iti strica sanatatea, lasand la o parte ca imaginea unei femei cu tigara in gura este oribila, ca sa nu mai vorbim de mirosul acelei femei dupa ce fumeaza, brrrr. Ca nu e prietenul tau de vina pentru faptul ca tu te-ai apucat de fumat, ba mai mult, si el s-a hotarat sa se lase de fumat si tu vrei sa-l sustii. Promite-le ca nu vei mai fuma niciodata (bine ar fi sa te si tii de cuvant). Poate-i imbunezi.

| raducmustiuc a răspuns:

Nu ştiu despre prieten dar lasă-te de fumat! nu e nimic mai urât la o fată decât să fumeze, şi să aibă păr în nas şi pe spate, şi să fie grasă mă rog. nu cred că ai tu problemele astea. deci lasă-te de fumat.

| andrey333 a răspuns:

Pai nu pricep rostul sa te desparti de el. Poate parinti tai au inteles gresi si cred ca are o influenta rea asupra ta. Si daca ti chiar asa de mult la el te sfatuiesc sa ramaneti impreuna. Dar ma gandesc asa ca daca el tea convins sa fumez trebuie sa te desparti de el ca are o influenta negativa asupra ta iar parinti tai vor doar sa te protejeze

| roxanik_6709 explică:

Mam lasat. adica pana mea nu am mai fumat de o lunahappy

| FeTiTaDeCaRtIeRx3 a răspuns:

Pai,spune parintilor tai ca incerci sa te lasi de fumat, si spune-le peste 2-3 zile ca te-ai lasat de tot, si roaga-i frumos sa te lase sa te vezi cu prietenul tau daca chiar ti la elwinking bft mare. Te pup :*