Da, incerca sa vorbesti cu ea si dai cateva apropo-uri. Daca te refuza asta este, trebuie sa accepti situatia fie ca e bine, fie ca e dezamagitor. Ce e al tau e pus de-o parte, si vine in momentele alea cand nu te astepti! Bafta
Si inca ceva partea financiara nu are rost pentru ca iubirea nu e bani!
Sti de ce am intrebat asta? Pentru ca ea arata extrem de bine si majoritatea bogatanilor se dau la ea.Mi-e frica de chestia asta pentru ca eu nu pot concura cu altii a caror parinti conduc firme si le ofera copiilor masini de lux.
Eu vreau sa-i ofer persoanei iubite orice, nu vreau sa ajung sa bata apropouri si astfel de lucruri...
Bine nu cred ca ea este genul sa caute doar tipi cu bani dar simt cum ca aia ar avea ceva in plus ce ajung sa zapaceasca orice fata.
Nu sunt sarantoc oricum, dar nici nu-mi permit sa conduc un R8...
Pai na...Toti suntem unici in felul nostru, nu bani iti formeaza caracterul!
Am inteles ca ti-e frica. Hai sa-ti zic cel mai rau lucru care se poate intampla daca ii zici ce simti. Ori zice "Eu nu te iubesc" sau ceva de genul, ori zice "Am prieten".
Ideea e ca nu ai nimic de pierdut. Orice ar zice ea mai rau decat cum e acum n-are cum sa fie.
Daca esti sigur ca si ea simte ceva pentru tine, vorbeste mai mult cu ea, radeti impreuna etc... de preferat dati mesaje cu ea pe telefon, cateva zile. apoi o mai si suni... dar daca nu iti accepta conversatia. renunta.
Dacă nu-i spui ce simti s-ar putea să o pierzi in favoarea ăluia.Cand prinzi un moment bun spune-i că tu o iubesti sau că o placi că vrei să fi doar tu cu ea profită inainte să o facă altul. Dacă nu risti nu castigi!
Foarte frumoasa poveste nu banii nau de aface daca tu chiar o iubesti si ia chiar te uibeste fa ce-ti pune inima