Bine ai venit in lumea mea). Explicai fratelui tau ca nu este frumos si promite-i o ciocolata (daca sta cuminte), niciodata sa nu il bati pentru ca va face mai rau si vorbeste cu mama ta si explica-i situatia sigur va intelege.Succes!
Incearca sa-i explici fratiorului tau ca curatenia se pastreaza nu se face, joacate cu el mai mult, copii inteleg totul... funda
Toane de mamica.Nu te supara.Ii trec.Sa o imbratisezi si sa o saruti si sa-i amintesti ca si ea a fost candva copil.Fa-i o bucurie. Daruieste-i o floare si din sufletelul tau de copil un TE IUBESC MAMICO, IARTA-MA!
Fratii mai mici sunt o pacoste..am si eu unu la casa si imi vine sa-l trimit in spatiu.ah! Vorbeste cu mama daca iti mai dau si cateva lacrimi, adica sa o faci pe victima e si mai bine! Incearca sa-i explici ca din cauza fratelui tau tot timpul esti certata si bla, bla, iar cu notele de la scoala poti sa-i spui ca inveti cat poti e varsta la care mintea noastra zboara la distractii ca doar nu om invata ca prostii si ne-om distra la 80 de ani! Bafta! Poate nu e cel mai bun sfat da la mine merge!
Fă curațenie in toata casa pentru camamica ta sa te ierte, iar dupa explica-i frateluica nu e bine sa faca mizerie si ca daca va mai face va trebuie sa curete el deci ....BAFTĂ!