| AddaRosee a întrebat:

Buna,
De la un timp ai mei sunt reci cu mine...parca ma ignora si eu vorbesc singura.Fiind singura la parinti pana acum nu am dus lipsa de nimic..doar ca relatia mea cu ei nu mai e ca inainte..Si cand am mai mare nevoie de ei ma simt a nimanui.sad.
Intrebarea mea e de ce au devenit asa..si atat de brusc, eu chiar nu cred si sper ca nu i-am deranjat cu nimic..la scoala invat de ascultat ii si ascult relativ... Sper doar sa nu fie vreo problema intre ei..sa nu se ajunga la alte lucruri.sad.De la un timp tata mai ales a devenit foarte recalcitrant..si se aprinde foarte repede, cu atat mai mult ca pana acum o luna 2 mi se parea naspa calmul lor..nu spun ca o palma sau daca urla putin ma omoara, dar toate astea ma dor chiar daca ei cred ca nu realizeaza.Am incercat sa vorbesc cu ei, desigur au spus ca doar mi se pare.
Va rog frumos fara faze ca gata nu te mai pupa in fund(pardon) si gata..nu este asasad
Stiu ca am scris destul de mult,dar le multumesc celor care se vor obosii sa ma ajute sad. Desigur, fundita:*.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
de ce nu vorbesti cu mami tau? acum depinde si ce varsta ai, uneori, greutatile vietii cad pe umerii parintilor, iar ei, protectori cum sunt din fire, nu vor ca ingerasii lor sa simta nevoile si greutatile vietii, astfel se afunda tot mai mult in munca si din dorinta de a te proteja, uita si nu mai au timp suficient si pentru tine, dar daca nu te simti neglijata, nu cred ca ar trebui sa te simti marginita, totusi o discutie cu ei ar putea fi un inceput, sa le explici ca te bucuri pentru ceea ce ai, dar ai nevoie si de afectiunea lor.
O zi frumoasa sa aihappy

4 răspunsuri:
| Bubbb a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu mama ta. Intreab.o ce se intampla.
Daca intr-adevar se intampla ceva ar fi bine sa se gandeasca si la tine, tu suferi cel mai mult.

| Shadowluc a răspuns:

Degeaba ai bunuri financiare daca nu ai bunuri spirituale. Uite ei sunt oameni care mucesc ca orice om...si poate ca ueori mai au si e fazele lor, dar stai linisita esti singura lor fata si nu o sa fie asa pentru tot deauna. Parerea mea este sa mai vorbesti odata cu ei dar atunci cand sunt mai linistiti si sa le spui ca ai nevoie de o mai mare atentie de la ei

| Balea_Alina_1996 a răspuns:

Sunt aproape sigura ca au ajuns la o varsta si munca le fura din timpul liber si stresul isi face efectul. Incearca sa razi glumesti cu ei. Sper ca te-am ajutat! Nu te ingrijora prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde vrei sa stim noi ce s-a intamplat cu ei? Noi nu-i cunoastem pe parintii tai.
Au si ei problemele lor care pe tine nu te privesc, esti tanara, trebuie sa te distrezi, nu-ti complica copilaria cu problemele adultilor.