Inteleg ca nu mai sunteti la acelasi liceu, probabil simte ca te indepartezi, iti simte lipsa, se simte parasit si este si el mai gelos.
Da, poate iti raspunde mai tarziu pentru ca are treaba, sau poate are vreo nemultumire si nu poate sa se exprime bine in momentul respectiv, atunci mai amana. Unii barbatii nu prea sunt comunicativi, nu sunt multi cu inimioare etc. Poate se prefac mai sociabili un timp dar nu ii tine mult. E bine sa ii spui asta si sa vezi cum faceti sa va intelegeti.
Poate sa fie si interesat de altcineva si sa nu vrea sa raspunda, dar nu e neaparat asa.
Pot sa iti spun sigur ca nici eu nu m-as simti confortabil daca mi-ar arata mesajele cuiva. Ati discutat despre asta?
Asta cu te minte foarte mult este o chestie importanta, poate cea mai importanta. In legatura cu ce te minte?
Da, am discutat. Mi-a promis că nu o va mai face vreodată și i-am zis că e ultima lui șansă. În legătură cu mințitul era chestia cu conversațiile care le arăta. Dar acum și eu am exagerat puțin, nu le arăta. Pur și simplu atunci când cineva întreba de când vorbim se apuca și scrolla până ajungea la început.
Mare lucru. Cine te crezi să-i zici că "e ultima lui șansă." Mă fetiță, cu cine te joci? Sunt atâtea fete, nu-i mare brânză dacă te pierde. Ăsta se numește șantaj.
Sper să se desparte de tine, asta meriți.
Ok, daca tot sunteti intr-o relatie, nu te desparti decat daca chiar nu mai merge, sau daca e o relatie la distanta sau e vreun profitor, ori ceva care nu e serios. Dar chiar si pentru asta trebuie intai discutat, vazut ce spune si celalalt. Sunteti in formare, e bine sa va invatati sa spuneti ce va deranjeaza la celalalt intr-un mod civilizat ca sa fie in beneficiul ambilor. Daca nu merge, sau celalalt nu vrea... asta e. Mai bine decat voi doi nu prea stie nimeni ce ati facut, ce ati vorbit, ce ati sperat, ce ati simtit.
Tre' sa intelegi ca ea, la fel ca multe alte femei, traieste cu impresia ca planeta se invarte in jurul ei. Genul ala de fata care are doar pretentii si impresii. Baiatul sa fie inalt, frumos si cu bani. Chiar daca ea este cat un tanc rusesc, mananca triplu fata de cat ar fi normal, tu trebuie' sa fi tras la sala si sa ai pl de un metru.
Sarcasm.
Nu stii nimic. Doar sarcasm pe voi. Fite si figuri, atat. Copii de 12 ani.
Și tu meriti sa nu te iubeasca nimeni si sa n-ai prieteni. Aaa, stai. Tu n-ai. Asa-i!
Tanc rusesc? Vorbesti de tine?
Copil de 12 ani ce esti. Nici nu-mi plac baietii de bani gata.
Ce femeie o sa te placa pe tine? Numai ele stiu nu vezi ce impresie ai?
"Nu-mi plac băieții de bani gata". Tu la 16 ani te întreții singură, nu?
Nu înțelegi nimic. Ăia de bani gata sunt și ăia cei mai îngâmfați, aia care te lasă singură când vor ei pentru alta pentru că ei știu că mai au și alte variante la cât de bogați sunt. Și în ziua de azi toate femeile sau o mare parte dintre ele fug la bogatasi. Daca tu crezi ca eu sunt una ca alea m-ai inteles gresit. Asta e realitatea.
Nici nu știi ce înseamnă anumite cuvinte, dar le folosești.
Ce cuvinte? Îmi explici?
Acum esti inca mica. Ca sa iti placa de un baiat trebuie' sa fie frumos si atat! Poate sa se comporte cu tine cum vrea, sa spuna si sa faca ce vrea. Nu conteaza personalitatea sau ca nu are nici un viitor, probabil o sa mareasca procentajul de peste 25% dintre romanii care nici nu continua studiile nici nu muncesc. Sunt absolut sigur ca poti avea un iubit care te iubeste si te respecta, dar tie nu iti plac aia ca nu sunt de 1m90 si nu au fața de justin biber. Si bine inteles trebuie' sa fie si bad boy, ca daca este baiat de treaba il iei de prost. Si cand am spus " tanc rusesc" nu ma refeream neaparat la tine, ci la grasele care au pretentii de printi trasi la sala. Si da, am 5-7 kg in plus, nu sunt obez dar nici fit nu sunt. si imi este usor sa recunosc asta. Problema e la voi, la femei, ( nu la toate) este ok sa ii spui unui barbat ca nu iti palca ca e gras sau pitic, dar cand vi se raspunde cu aceiasi moneda, nu va mai convine. Si situatia ta probabil o sa se agraveze si mai grav pentru ca dupa 21-22 de ani, nu o sa te mai multumesti doar cu " sa fie frumos" o sa fie neaparata nevoie sa fie si bogat. Si o sa sari din prinț in prinț pana o sa devi single mom, apropos, roania este pe primul loc in europa la mame singure si copii facuti din greaseala, acum in 2023 cand exista atata informatie si metode de contraceptie. Deasemenea suntem pe primul loc si la avorturi. Ce sa zic, sper sa iei ca pe un sfat statisticile astea si sa inveti ceva din ele. In rest iti doresc o zi minunata.
Mersi! Chiar nu voiam să mă cert. Însă nu sunt persoana aia îți spun, îmi plac băieții cuminți și nu-mi pasă dacă sunt grași sau nu. Nu prea țin cont de chestia asta. Și nici de fizionomie nu prea îmi pasă. Mă interesează să fiu tratată cu respect și să nu mă ia peste picior sau să nu mă văd înșelată că a găsit-o pe alta. " Bad boy "? Nu prea Și eu îți doresc zi minunata!
Și dacă rămâi gravidă cu un băiat, ce faci? Lasă iubiții până termini liceul/facultatea, când o să ai un venit. Din ce bani ieșiți la sucuri? Nu tot din banii părinților/bunicilor(amândoi)?
Pune-te și învață pentru bac să-l iei cu o notă bună și să intri la o facultate la taxă în domeniul în care o să vrei să profesezi. Lasă prostiile!
Aduci lucrurile la extremă! Dacă sunt împreună la vârsta asta nu înseamnă că nu mai învăț și că ajung muritoare de foame pe stradă. Da, să ies la un suc, prin parc merge dar să nu aducem chestiile la ultimul nivel.
Voiam să zic la fără taxă.
Schimba-l!
Nu merita sa iti risti viata si scoala pentru un baiat, care nu te intelege si pe deasupra este gelos?
De ce sa mergi tu la antrenamentele lui?
Si eu spun ca trebuie sa va despartiti din moment ce nu reusiti sa va organizati timpul si el vrea doar ca tu sa iti rupi din al tau.El este foarte imatur daca e gelos si nu intelege modul tau de relationare cu ceilalti.Plus, faptul ca arata la colegi ce vorbiti si ca te minte, completeaza lista de major red flags. Cauta pe cineva mai matur.
1. Frecventa cu care iti raspunde nu cred ca e neaparat o problema. Mai mult e problema cum percepi tu asta. Be less needy.
2. Aici e el un asshole. Deja am vazut ca discutam si de liceu, deeeci...
3. Asshole si mai mare. Dar la varsta aia nu prea ai ce sa ii ceri, totusi...
4. Jenant. Intelect de gradinita la el...
5. Asta e cireasa de pe tort.
Alegerea ta e cea logica si de bun-simt, felicitari!
Pune mina si invata, lasa povestile si baietii, o sa ai timp de asta mai tirziu.
Ce povesteti tu pe aici is chestii de adolescenti de 12 ani pai ce aia e relatie ce ai tu?
Este asa ceva, faceti asta ca asa e moda acu, mai nou asa orice plod spune ca are iubit, care relatie
Din c e povestesti va comportati ca niste de aia de cum am zis 12 ani sau de gradinita.
Auzi la tine este intr-o relatie toxica pun pariu ca nici nu va sarutati, dar deja ai relatie toxica.
Dar na acu fiecare cu cel doare.Desi pe voi ar fi trebuit sa va doara de scoala, cand oti termina, atunci o sa vezi si de relatii.
In loc sa multumesti celor care raspund, tu ce faci? Ca un roman clocit ce esti vii si spui ca habar nu am ca bla bla.
Crezi ca e bine c e faci? Eu cel putin am raspuns tie la ce ai intrebat, fiecare are parerea lui, esti liber sa te exprimi, nu vad unde este problema la mine.
Eu cred ca tu esti cel care are probleme.Cind nu-ti convine un raspuns al cuiva, treci mai departe, niciodata sa nu jignesti, sau stiu eu sa iei peste picior pe careva care ti-a dat un raspiuns la o intrebarea dea ta.
Poate omu ala asa gindeste, tu gindesti altfel, tu spui ca e bine cum, gindesti tu, eu zic ca e bun cum spun eu, asa ca fiecare are opinia lui, fiecare isi poate da cu presupusu, trebuie sa accepti orice raspuns, asta tine de respect fata de cel cu care tu comunici.
Dar se pare asa is unia nesimtiti nu stiu cei ala respect, nu stiu cei aia o discutie, vo vreti ca toati sa fie de acord cu voi, toti sa va perie, sa spuna ce vreti voi.
Invata sa te porti si sa respecti si parerea altora ok? E bun, poate asa mai inveti cate ceva.
Lucrul ce nu e deloc ok e faza cu conversațiile.Cum sa mai ai încredere intr-un om ce arata tuturor ce vorbiți voi doi? Gandeste-te un pic ca o data cu trecerea timpului relația se concretizează și devine mai stabila.Lucru ce implica chestii intime atat discuții cât și activități fizice sa zic asa.Ti s-ar părea ok sa vorbească și astea cu prietenii, colegii, oamenii în general?
Legat de geloziile astea probabil le are pentru ca el nu prea are prieteni și se simte singur.Iar supărările și intarziatul sunt copilarisme.
Se lauda cu tine, arata mesajele voastre private și altora, e gelos, minte, sunt niște defecte care ar trebui sa ți dea serios de gândit
Da, e o alegere buna. Nu ceda daca incepe sa se milogeasca, e tactica lor preferata de a te mai fenta putin.
Dacă nu-ți mai răspunde ca înainte la mesaje, lasă-l tu înainte să se despartă el de tine Așa făcea și fostul mult și eu îi tot suportam, și până la urmă tot el m-a lăsat.
Știu că e greu, dar dacă nu-l vei lăsa tu acum, vei suferi mult pe viitor dacă vei rămâne cu el.
Și chestia cu mințitul pleacă fato! Imediat! Și rupe orice legătură cu el! Dacă te minte nu are intenții serioase cu tine.
Din ce spui tu aici, probabil sa te desparti de el e cea mai buna alegere sincer.