anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de la un timp mama mea nu ma mai iubeste. Intr-o seara cand intru in baie am uitat sa inchid usa si vine la mine si-mi da doi pumni in cap ca de ce n-am inchis usa in 5 secunde, pe fratemiu mai mare il considera foarte cuminte si foarte bun, dar el mereu se tipa la ea si ea de frica nu-i zice nimic, ma enerveaza foarte mult, spune mereu ca ma omoara, nu ma lasa sa ies in oras sau pe strada cu prietenii, ma tine in casa, mereu face compartii cum ca fratele meu e mai cuminte, dar nu este asa, sincer, am un noroc foarte mare ca tata ma iubeste si imi ia apararea, mereu imi zice ca ma omoara, si cu ceva timp in urma mi-a zis ca vrea sa se sinucida din cauza lu' tata, daca nu eram eu acolo sa o linistesc, ea era moarta acum. Ea imi spune sa nu-l injur pe Dumnezeu, iar ea in fiecare noapte o aud : " F***-s Dumnezeii ma-ti sa-ti ***.SAU : Tu-i Dumnezeii lui de copil handicapat. " De parca ar fi posedata de un diavol, asa face, pentru ea, fratemiu e inger iar eu sunt diavol, ca asa stau treburile. Nu stiu ce as putea sa fac in privinta cu asta.

6 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Mama ta si-ar da viata pentru tine sa stii, oricand! E putin nebuna si rea (scuze). Doar atat! Incearca sa o intelegi si sa te intelegi bine cu ea ca atunci cand nu va mai fii, iti vei dori sa fie! Sa fie asa nebuna si rea dar sa fie in casa, sa o vezi.

| Relat1v a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

S-a rezolvat pana la urma, am purtat o discutie si s-a rezolvat big grin

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| IonutCG90 a răspuns:

Bună. Eu în locul tatălui v-aș exorciza pe toți 3.

| Takatsuki a răspuns:

Du-te la protecția copilului. Sau fugi cu tactu si fractu de acasă.

| ANONYMBOSS293 a răspuns:

De bine de rau trebuie sa suporti, sunt parintii tai, n-ai cum sa-i schimbi. Doar in cazul in care esti agresat fizic grav poti suna la protectia copilului, dar nu cred ca e cazul la tine.