| andruuca a întrebat:

de o saptamana un baiat imi tot spune ca ma place.Mi-a spus daca vreau sa fiu cu el insa eu am refuzat pentru ca eu am 14 ani si el 17. in acest timp el a venit dupa mine la scoala si el sta cam departe de scoala unde sunt eu si ma conducea mereu pana acasa. Nu e vreun galonas sau mai stiu eu ce, ba din contra e chiar foarte respectuos si cuminte dar eu nu simt nimic pentru el, incerc sa caut mereu scuze, dar cand ii spun ca nu vreau sa fiu cu el ii da lacrimile si se intristeaza. deci... intrebarea mea este cum sa ii spun ca sa inteleaga ca nu putem fi impreuna. va rog ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| AdeVero12 a răspuns:

Ce drăăguț! laughing Îmi pare rău pentru tine, sper că băiatul care se ține după tine e drăguț, al meu era ca o gorilă, Doamne Ferește! rolling on the floor Păi de obicei dragostea nu are vârstă, dar puțini ascultă asta. Spune-i că e de treabă și că ești de acord să fiți doar prieteni, dar îți pasă prea mult de vârstă încât să fii cu el. Dacă se întristează îi zici că păstrați legătura, dar doar atât. Dacă nu încetează fă puțin pe victima, că te stresează, că nu ști ce să faci, bla-bla. laughing Sau cum a zis Saw, nu-l mai lua cu frumosul. Să nu-i dai speranțe dacă ești sigură de sentimentele tale pentru el, așa are ocazia să găsească pe cineva mai potrivit pentru el. Sper că te-am ajutat cât de cât! Pace!

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Spune-i sincer că nu ești genul lui, probabil că va fi puțin dezamăgit dar într-o zi te va întelege că i-ai dat șansa să fie fericit cu altcineva.

Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui direct: Bai perversule dispari de aici nu vezi ca eu am 14 ani si tu 17?

Daca ma m-ai intrebi odata iti bag limba pe gat in jos!

Sper ca te-am ajutat laughing

| andruuca explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca ar fi frumos. eu nu ma comport asa! dar daca nu intelege voi face cum spui tu rolling on the floor

| RoxKnkK a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa i spui ce simti ...insa ar fi bine sa i dai o sansa sa vezi ....cine stie poate se schimba cv laughing

| TheFuckIsThis a răspuns:

Hai ca nu e asa de mult 3 ani diferenta:p insa ai grija.:-s daca zici ca nu e golanas e super ok. hai lasa, incearca macar. inseamna ca poate chiar tine la tine. te pup :*

| anutzabomboanik18 a răspuns:

Eu cred ca dragostea nu are varsta, si daca nu ai sentimente fata de el nu e de facut nimic.Ii spui pur si simplu ca nu puteti fi impreuna, decat sa ii ranesti sentimentele.In momentul de fata si mie mise intampla acelasi lucru, eu stat impreuna cu un baiat timp de 7 luni.Dar in acest timp m-am indragostit de alt baiat si mi-am dat seama ca nu simt nimic pentru el, si nu vreau sa fim impreuna ca asa doar l-as rani.I-am spus pur si simplu ca am pe altcineva in minte.