| Biancasata a întrebat:

Buna… de un an jumate sunt singura am fost împreună 3 ani si un pic cu cineva. insa n a mai mers intre noi. problema e ca el m-a ajutat cu chiria un an de zile iar pe parcurs mai m-a ajutat financiar ba imi scria. eu il blocam il deblocam si acum sunt la fel. fiindca eu nu mai mi am putut reveni din starea asta. imi si pare rau ca s-a terminat intre noi si el imi spune sa mi găsesc pe altcineva dar eu nu pot. numai am acel optimism pentru nimeni fiindca ma simteam cu el confortabil ca nu era ca altii. nu stiu cum pot face sa scap de problema asta. n-am intalnit nici pe nimeni sa ma faca sa l uit chiar daca mai imi scrie. am iesit cu băieți dar nici unul nu m-a facut sa ma îndrăgostesc si sa ma simt îndrăgostita incat pot sa l uit. ați trecut prin asta? Cum ați putut merge mai departe in viata?

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Pe fostul nu il poti uita, legaturi noi cu alti baieti nu poti forma, atunci ia o pauza de la relatii, poate ai nevoie sa uiti un timp de dragoste si sa te concentrezi pe alte lucruri.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca si vei vedea ca poti trai si singura!

| Hyperion7 a răspuns:

Ești în starea asta de un an (daca nu mă înșel)...sigur nu ai nevoie de un psihoterapeut? Poate el te poate ajuta

| Biancasata explică (pentru Hyperion7):

Din pacate stau si la capitolul bani prost. urmează sa ma angajez si m-am chinuit in ultima vreme

| Hyperion7 a răspuns (pentru Biancasata):

Și nu ai prietene? Poate te mai scot ele din letargia in care te afli.

| Biancasata explică (pentru Hyperion7):

Nu am. toate sunt la casele lor. au relații asta e viata.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Biancasata):

Atunci,cam nasol