| Kanna a întrebat:

De un an ma intilnesc cu un baiat.Totul e bine si frumos,dar am o problema : pe site-urile de socializare el are o multime de fete cu care vorbeste,iar asta ma supara! E fustangiu si ma deranjeaza pentru ca vreau sa fie numai al meu sad Am incercat sa vorbesc cu el despre asta,iar el a zis ca nu are nimic cu ele si doar asa discuta si el,dar i-am aflat parola si i-am citit toate conversatiile, si cu toate fetele cu care discutase el le alinta cu diferite cuvinte! Ne-am certat dar suntem din nou impreuna dar nu s-a lasat de acele fete sad Un sfat ceva?! Multumesc mult! Funda

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Raspunsul este simplu: tie iti trebuie alt soi de om, lui ii trebuie alt soi de femeie.
"Dragostea... nu cauta ale sale"(Corinteni 13:5). Deci, daca intr-o problema atat de simpla nu puteti lasa fiecare pentru celalalt, atunci dragostea dintre voi e frunza-n vant.

7 răspunsuri:
| Radu_Daniela_1976 a răspuns:

Daca te iubeste va renunta la situri. daca nu va renunta.tu decizi in ce masura ceea ce face el va poate afecta relatia! Refuzul sau acceptul depinde doar de tine.

| CVane a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa il lasi TU pe el in pace, i-ai aflat parola de la fb, i-ai citit conversatiile, asta e ceva personal si nu deloc frumos ceea ce ai facut.
De ce sa nu vorbeasca si cu alte fete, vrei sa il controlezi sau ce?

| Ella192 a răspuns:

Daca cu adevarat tine la TINE, atunci ar trebui sa renunte la ele, pentru ca asta te supara pe tine si iti face rau, daca el te iubeste nu ti-ar face rau. Discuta cu el sa puna punct la atitudinea asta.

| danay72 a răspuns:

O relatie se bazeaza pe iubire sincera, respect si incredere reciproca.Cand cineva te iubeste se vede din actiunile sale.Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi articole utile.

| Kamiichu a răspuns:

Buna, si eu cunosc un baiat de genul. Stii cum e, daca voi cand ati inceput sa vorbiti el era asa, nu stiu daca ai ce sa-i faci, poate sa-l faci sa aiba ochi doar pentru tine. Daca nu era asa si a inceput sa devina fustangiu, e nasol. Voi sunteti intr-o relatie? Adica o relatie serioasa despre care sa stie si parintii si altii, sau doar iesiti asa? Te-as putea ajuta mai mult daca spui si lucrurile astea, bafta oricum!

| SweetLove21 a răspuns:

Ar fi bine sa nu-i arati ca esti geloasa atat de tare k el vb cu fetele, pentru ca s-ar putea sa fie genul ala de baiat care face in ciuda ta.Pe masura ce o sa il cicalesti o sa faca din contra...Incearca sa i spui k nu-ti pasa k el vb cu fete, si ca e treaba lui ce face k tot el o sa regrete la urma, sa vezi ce zice.Iti trebuie doar putina rabdare si eu zic k daca te iubeste se va rezolva problema.E doar un orgoliu a lui de baiat, ca sa vada cum reactionezi tu la fazele astea. happy

| elyfel a răspuns:

Uite ceva mai concret.E baiat e normal ceea ce face sa nu crezi daca e prietenul tau el nu o sa filtreze cu altele.Astia sunt baietii. Daca tu o sa fii prea posesiva pe el si o sa-l verifici el o sa te paraseasca mai mult ca sigur.Nici tie nu ti-ar placea sa nu mai vorbesti cu prietenii tai(baieti)pentru ca e el gelos.Partea cu cititul mesajelor nu a fost frumos.
Sfatul meu este daca el te iubeste cu adevarat o sa-ti arate si va fi langa tine cand vei avea nevoi.Partea cu fetele incearca sa ignore pentru ca e absolut normal. Daca tu nu esti multumita de aceasta relatie va despartiti si cauta ceea ce iti doresti tu si ceea ce te va face fericita happy Bafta