| PopStarInMyMind a întrebat:

De un an si ceva eu si prietena mea suntem in 'razboi' cu 2 baieti din clasa! Ne facem farse, ba chiar am inceput sa ne si jignim! Motivul? Anul trecut baietii aia 2 s-au uitat prea mult la desenele alea Ce-i cu Andy? si s-au hotarat sa devina farsori(e o prostie, stiu)! Si ne-au pus pe lista lor de victime! Si uite asa a ineput totul...Eu chiar vreau sa facem pace, dar nu stiu cum! Cu unul dintre ei am facut oarecum pace dar celalalt nu vrea(are o problema cu fetele, se sperie pur si simplu cand aude de pace sa- prietenie cu fetele)! Eu ma gandeam sa le fac un cadou de Craciun! Dar nu vreau sa creada ca ii plac(sunt sigura ca asta o sa creada)!
Deci ce alte idei aveti? Ce cadou as putea sa le i-au? Stiu ca le place muzica Rock!

Răspuns Câştigător
| c0cac0la a răspuns:

Inca sunt niste copii ca sa aprecieze un cadou. Fetele se maturizeaza mai repede decat baietii. Voi vreti pace, ei vor razboi. Ai ramane dezamagita, crede-ma. TuchleiMihai are dreptate. Sunteti si placute de ei, nu va tachineaza ei degeaba. Speriatul ca sa inceteze, merita tratat cu indiferenta. Probabil el in modul acesta socializeaza. Asa se simte el remarcat.

5 răspunsuri:
| TuchleiMihai a răspuns:

Ei daca in cea mai mare parte va sacaie pe voi, inseamna ca va plac, sau unul din ei o place pe una din voi, sau 2 la 2. Voi fetelor daca le dati nas la glume, aveti si voi ceva sentimente de simpatie pentru ei.

Asta fara sa mai zic ca nu vei gasi fata care sa nu ii placa sa fie bagata in seama remarcata.

Daca il placi, fai un cadou, dai nas in continuare, daca nu fii ferma in decizie si spune-i sa inceteze!

| Kiko a răspuns:

Nu cred ca un cadou ar fi binelaughing ai putea sa nu stiu... sa ii pui sa semneze o fisa ( si sa nu stie despre ce e vorba) si de fapt pe ea sa scrie ca fac pacelaughing ar fi tarebig grin

| uncontdestuldenasol a răspuns:

Mai bine le faci o farsa in loc de cadoulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cd cu muzica rock
poate un tricou cu trupa lor preferata
.
app, ce fel de farse, da cateva exemple, daca vrei happy

| MaRCojr a răspuns:

Pff ce copilaresc din partea lor
In ce cls esti?