Esti o idioata. Personal cred ca trebuie sa iti faci un control la mansarda, pentru ca a chinui un animal nu este un lucru normal. Te durea gura sa ii zici ca nu iti place iepurasul? WTF! mai bine stateai tu nemancata.
E cam stupid lucrul pe care l-ai facut.Dc l-ai intepat si dc nu i-ai dat de mancare? scuze ca iti zic, nu te supara ca eu sunt sincera...prietenul tau ar trebui sa nu te ierte pentru asta.Ca el a vrut sa iti arate cat de mult te iubeste si tu acum faci ca si cand el ti-ar da o pereche de margele i-ar tu sa le rupi.cam asa ceva.si fara motiv doar ca nu iti plac.pai zii sa-ti mai aduca unul ca sa ii arati ca iti pare rau si sa il ingrijesti... daca mai ai nevoie de mine spune-mi si intreaba-ma pa pa
Probabil e mort pe undeva! Daca stiai ca nu esti in stare sa ai grija de un suflet, mai bine spuneai "nu multumesc!". Sa-ti fie rusine, nu meriti sa traiesti dupa ce ti-ai batut joc de o fiinta necuvantatoare! Pe tine te doare fix undeva ca pe vremea asta un animal de companie e nemancat si poate mort, tu vrei sa te impaci cu prietenul. Ei, bine, sper sa nu te impaci cu el, nu meriti sa fii iubita pentru ca nu stii sa iubesti! Nu meriti sa traiesti, degeaba porti numele de "om", caci nu esti!
Bine ti=a facut ca v-ati despartit. daca aveai un copil urat in loc de iepure, tot nemancat il lasa-i? vai de capul tau
Ma dezgusti! Nu pot sa cred! Te durea gura sa spui ca nu-ti place iepurele?! Esti atat de fara inima, fiinta jegoasa ce esti, sa lasi un animal de companie, fie el iepure, fara mancare si apa 5 zile?! Pe tine te doare fix undeva ca pe frigurile astea a murit un iepure de casa, o fiinta fara aparare (de fapt, nu cred ca a fugit, ci ca a murit de foame si sete, dar nu ai vrut sa spui pe TPU)! Nu meriti sa fii iubita, nu stiu ce dracu' o fi vazand ala la tine, dimpotriva, sper sa se desparta de tine si sa suferi, sa te imbolnavesti de inima rea si sa crapi dracului, hidosenii ca tine umplu inchisorile si spitalele de psihiatrie! sper sa simti si tu foametea si setea exact cum a simtit bietul animal, jigodie nepamanteana ce esti! (ai mai avut si tupeul & prostia sa postezi pe TPU!) nu meriti sa fii numita "om", tu esti copil de satan!
Daca asa suflet sadic ai sa omori un iepuras, eu un suflet avea nevoie de iubire nu sa-l omori.Si tot odata ai "omorat" si iubirea dintre prietenul tau. Esti o fata fara SUFLET.Nu e frumos, dar na daca atat te-a dus capul.E trist.
Si sansa de-a te impaca cu el sunt zero.
Nu e frumos ce ai facut, poate ca acel iepuras a fost daruit din inima, nu cred ca tu tineai atat de mult la respectivul baiat, poate ca daca isi da seama ca iti pare rau ce ai facut te va ierta dar cerei scuze si fi cat se poate de blanda... Funda?
Ce ai facut tu este foarte foarte grav... ai chinuit un animal ce-a ce este foarte grav nu i-ai dat de mancare nici sa se hidrateze. Si nu inteleg de ce l-ai intepat in gat, nu te-a durut sufletul sa-l chinui bietul animal in halul asta, pute-ai sa-i spui prietenului tau ca nu-ti place cadoul si se rezolva dar ai facut un gest foarte dezamagitor
Esti tra la la rau+))) puteai sa ii zici ca esti alergica la blana de animale sau ceva si il dadeai cuiva. sau il faceai friptura
Tu esti intreaga la minte?! Puteai sa-i spui prietenului tau cum stau lucrurile si nu se ajungea la moartea iepurasului, cat de monstruoasa poti sa fii sa lasi un suflet sa moara de bunavoie si sa-l mai si chinui. Nu exista cuvinte sa ti-i se descrie cruzimea si mentalitatea alterata pe care poti sa o ai. Atunci cand nu-l ingrijeai nu-ti parea rau de el saracu ca suferea, asa ar trebui sa te fi ingrijit si pe tine parintii tai. Roata se intoarce tine minte, un rau pe care il faci se va intoarce intotdeauna inapoi nu sub aceeasi forma si poate nu acum. Nu meriti iertarea prietenului tau si nu esti demna de iubirea nimanui pentru ca la randul tau nu stii sa iubesti si sa pretuiesti.
Si daca nu iti placea puteai sa-i spui simplu.ai chinuit bietul animal degeaba.cred ca meriti ceea ce ai facut la iepuras. daca as fi iubitul nu mas inpaca cu tine pentru faptul ca ai chinuit o fiinta nevinovata.scurt pe doi iti meriti soarta
Cum să laşi să moară frumuseţe de pufoşenie? Sper că eşti un troll şi nu vorbeşti serios. Altfel ţi-aş recomanda un control psihologic.
Cred ca esti cea mai retardata persoana de pe Pamant.
Uneori imi pare rau ca nu pot juca un pic rolul lui Hitler, dar fii sigura ca daca-as putea ai fi prima pe lista.
Respiri degeaba.
Cred că asta e a cincea întrebare despre iepuri terorizaţi pe săptămâna asta, invetează ceva nou.
în caz că nu faci un trolling,care ar fi cam prost în momentul de faţă...îţi doresc să mori,că eşti tare proastă.
Totuşi, unde dracu e Hitler, când ai nevoie de el?
Esti bolnava cu capul! ai chinuit un biet animal, puteai s aii spui ca nu iti place si il dadea el altcuiva, tu nu ai suflet in tine.Ai intepat iepurasul in gat ca s ail omori? Mi-e mila d eprietenul tau ca nu isi da seama cu ce schizofrenica sta
Cred ca inainte sa te impaci cu iubitul ar trebui sa te impaci cu tine insati.Cea mai buna cale este,dupa parerea mea, sa faci face fapte bune fata de animale neajutorate(cum ar fi cainii maidanezi).Nu repara ce-ai facut, dar poate nu strica! Si e important s-o faci numai daca simti asta, nu din obligatie sau doar ca sa-ti induiosezi iubitul.
Esti tampita? Cum ai putut lasa un animal sa moara de foame doar fiindca nu-ti placea? Doamne, ce fel de om poti fii? sper sa nu se impace cu tine prietenul tau. Sper din toata inima sa nu se impace cu tine.
Tu estti o mare TAMPITA fara soarta, Dumnezeu a sa te pedepseasca omorandu-te!
Rest In Peace [ p.s. sunt veterinar]
Ai facut un lucru foarte urat. Sa omori un animalut fara ajutorare? Iar cu iubitul tau dupa ce ai facut nu cred ca o sa te mai ierte. Daca tot nu-l vroiai puteai foarte usor sa il dai sau ii spuneai sunt sigura ca te-ar fi inteles.
Trbuia sa ii spui iubitului tau ca nu iti place nu sa-l omori. Insa daca chiar vrei sa te impaci cu el gaseste un iepuras asemanator si oferail.(parera mea s-ar putea sa mearca sau poate nu.Nu carantez nimic) dar nu strica daca incerci
Astea's dintre alea care mai tarziu in viata isi arunca pruncii in latrina sau la tomberon ca sa nu le paraseasca concubinu'...vai si-amar de sufletul tau!
TatianaClara întreabă: