| Lorinde a întrebat:

Deci acum vreo 3 saptamani prietena m-a părăsit, am rămas cumva prieteni, acum am si eu alta prietena, dar problema e ca inca țin la fosta, si actuala e verișoara ei, inca o mai caut pe fosta câteodată, ca norocul fosta cu actuala se urasc de mult timp, dar faza e ca de actuala vreau sa ma despart pentru ca ma iubește enorm si nu vreau sa o rânesc, nu stiu cum sa ma despart de ea pentru ca plânge si daca o las încearcă sa se sinucidă, si a mai încercat odată... Cum sa rezolv asta?

2 răspunsuri:
| SecretulAscunsTM a răspuns:

OMG, Asta deci intrebarea asta e ceva complicat. Trebuie pur si simplu sa ii spui :

Uite stiu ca ma iubesti dar din pacate eu iubesc pe altcineva, ai si tu un viitor daca te sinucizi e decizia mea dar problema e ca va fi din vina mea, viata are un rost, daca nu te iubesc nu am ce face, doar nu o sa traiesc cu o persoana cu care nu vorbesc tot timpul acesta.

Asta e parerea mea

| Lorinde explică:

Imi e frica ca nu va trece peste daca o las, din punct te vedere " tehnic " fata e ok si ca fizic si ca " psihic " deci vreau sa zic ca nu m-ar înșela niciodată, dar problema e ca inca nu pot tine la altcineva, si fata asta ma iubește si nu vreau sa o folosesc ca sa uit de fosta, actuala nu merita asta. sad