anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, deci am 17 ani și concubinul mamei mele a decis ca la ora 22 să fiu acasă...fiind vara si fiind vacantă când altii de 12 ani poate chiar mai mici stau pe străzi pâna dimineata, faza e ca maică-mea nu comentează în fața lui.
A sunat si la politie să spuna ca stau eu plecata de acasa si ca am iubit major, el având 21 de ani iubitul meu.
Politistii au fost de tot râsu si i-au dat dreptate omului de sta maică-mea cu el ca cica trebuie sa fac ce vrea mama pâna la 18 ani...si au stabilit ca la 22 sa fiu acasa, chiar nu se poate face nimic în privinta asta pâna devin majora?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleci cu pedofilu la 18 in chirie doar voi 2 - alta solutie nu e.

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Pedofil? e diferență de 4 ani între noi iar eu am peste 15 ani, nu se încadrează la pedofilielaughing))

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

E pentru ca nai 18 esti mica pentru el

| 1234568807 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca si sub 18 ani, se incadreaza la pedofilie

| 1234568807 a răspuns (pentru 1234568807):

Ai*

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu vad ce ai putea face avand in vedere ca nu ai 18 ani. Practic faci ce spun ei pana o sa implinesti 18 ani iar dupa aceea te angajezi si pleci daca vrei sa faci ceea ce vrei tu, fara sa iti impuna cineva reguli. Oricum, personal mi se pare super ok ora de intoarcere. Nu vad ce ai putea face noaptea pe strazi. Daca ai de mers la petreceri sau lucruri de genul, poti spune ca este ziua de nastere a lui x si ai vrea sa mergi, dai detalii despre unde se tine, si spui ca doresti daca se poate sa stai pana la y ora. Altfel nu vad de ce ai sta pe strazi. Mai sunt si tot felul de dubiosi noapte.

Răspuns utilizator avertizat
| Brizbriz a răspuns:

Daca ai 16 impliniti, iubitul nu poate pati nimic

tu pe de alta parte, pana faci 18 esti la mila mamei, care se pare ca ii da dreptul concubinului sa te domine

totusi, presupun ca va fi si o data viitoare, cand ii poti intreba pe muilitieni, cu ce ocazie isi plimba kuru' gras si lenes, ca asa a zis concubinul mamei, care tie nu iti e nimic de nimic, nici ruda, nici tutore legal, nici NIMIC?!?

iar cand faci 18 sa ii faci si o reclamatie penala mica, de hartuire, si alte d'astea, sa isi miste muilitienii dosul ala gras si pentru ca asa spui tu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

? genul ăsta de oameni încuiați gen, e treaba ta unde ma duc eu când fac 18 ani? întrebarea mea a fost alta, stai jos ai 4

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți vorbi cu mama ta, e singura soluție. Dar oricum stai liniștită că ea are acea părerea corectă de a veni noaptea acasă că doar toate se fac ziua. Mama ta crede că un bărbat se impune mai ferm în fața unui copil.
Iar la ce iubit zici că ai, posesiv și distrugător de prietenii, țin să cred că fac foarte bine tutorii.

Răspuns utilizator avertizat
| DoctorulManhattan a răspuns:

Trebuie sa dai dovada de maturitate si in primul rand sa DISCUTI atat cu mama ta, cat si cu iubitul tau si sa ajungi la un comun acord cu toti. Mama ta ar trebui sa inteleaga ca esti mare si sa lase unele lucruri de la ea, tu ar trebui sa intelegi situatia cu concubinul ei si sa nu exagerezi cu iesirile iar iubitul tau ar trebui sa inteleaga situatia ta si sa accepte sa iesiti pana la ora stabilita