| Alexiac69 a întrebat:

Buna!
Deci,am cunoscut un băiat pe Badoo, el are 25 de ani si lucrează în cadrul armatei, iar eu am 19 ani,stiu ca este cam mare diferenta dar pentru noi nu contează asta, el m-a ajutat la greu, când l-am cunoscut nu aveam unde sta, stăteam pe capul unei prietene care nu mă mai putea ține. A venit din Sibiu în Drobeta Turnu Severin si m-a luat la el acasa, a doua zi el mergând la muncă la 6 dimineata, noi care am ajuns la 4 dimineata acasa, nici nu a mai dormit asa s-a dus.Mă întreține de 2 săptămâni,mi-a luat ce am avut nevoie,este drăguț cu mine doar că se joaca non stop pe play station si astăzi am făcut un lucru de care nu sunt mândră,i-am umblat în telefon, desi nu îmi sta în fire, eu nu sunt geloasă deloc de fel, iar ce am găsit...îi spunea unui prieten "ah, să ti-o arăt pe fata asta cu care sunt acum, sta la mine câteva zile "deși eu stau la el de 2 săptămâni si e pentru totdeauna nu câteva zile :/.
De ce i-a spus asta amicului său? a adăugat si niște emojiuri, chiar.
Nu știu ce sa cred despre el pentru că mi-a propus să îmi termin liceul, eu am făcut doar 11 clase si m-am lăsat în ultimul meu an, dar ce m-a șocat si deranjat la el a fost faptul că mi-a sugerat să îl termin în orasul meu sau la el, el știind ca mama este cu un om care m-a abuzat si s-a purtat oribil cu mine si m-a durut ca nu l-ar fi deranjat ca plec, ba chiar mi-a zis ca vrea sa îmi termin liceul si dupa sa merg la facultate si i-am zis ca ar fi doar îl alt oraș facultatea unde vreau să dau eu, el zicând să merg că păstrăm relația asa,dar știți cui sunt sortite relațiile la distanță. El mi-a zis ca are planuri serioase cu mine,dar nu stiu ce sa zic,a avut o relație mai ciudată cu o fata,din ce i-am găsit în telefon cu ea(încă avea mesajele si unele poze)părea că o iubea la momentul respectiv,însa mie mi-a spus numai lucruri rele despre ea,ca mama si sora lui nu o plăceau, ca era obeza si ca manca mult si mânca cipsuri, a jignit-o foarte urât, a vorbit oribil la adresa ei, mi-a zis ca nu facea nimic ca statea toata ziua si ca, cand au fost la mama si sora lui nu ajuta la pusul mesei. Mi-a zis ca daca l-ar mai căuta vreodata i-ar da pumni, eu m-am luat de el ca nu e ok sa lovească o femeie, urmând să zica mai apoi ca ar arunca-o 2 metri în aer,apoi ea ar încerca să se târasca si ar arunca-o iar si asta ar face-o să nu îl mai caute vreodată. De multe ori îl aud cum spune ca i-ar rupe dinții lui x si y,mi-a povestit ca a rupt multe oase,dinti, ca a băgat oameni în spital, el este luptător de mma si face si sala, este foarte făcut, dar m-a șocat ce îmi spunea, era peste nivelul meu de a înțelege.Mi-a povestit ca si-a batut si sora de 20 de ani si pe tatal lui care este cu o alta femeie,iubitul meu afirmă că ar bate-o si pe ea,iubita tatalui sau.Îmi este putin frică de el,de asta de când sunt la el nu îi ies din cuvânt, nu pare genul de băiat posesiv sau gelos,dar m-a avertizat ca dacă se dă unul la mine, pe pumnul lui va scrie "mort" ceea ce m-a băgat în sperieti si am fost contactată de un fost dar nu i-am spus, l-am blocat si am ținut pentru mine. M-am temut pentru băiatul respectiv chit ca erau un nemernic.El spune ca cu mine se simte vulnerabil si ca nu m-ar răni vreodata, dar dupa ce am pus unele lucruri cap la coadă, ma cam bate gândul să plec la muncă cu cazare, ma face sa cred ca nu e ceva serios pentru el desi mi-a spus ca ma iubeste, am intrebat de ce si mi-a spus "pentru ca esti diferita "de toate târ*ele astea

3 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Renunță la băiat.

| 1onur a răspuns:

Furia agresivitate dușmănia pe care o are în interiorulu lui față de niște oamenii pe care în trecut a avut parte de ne plăceri iubire din partea lor din relațiile și prietenele lui anterioare îți spune totul despre el ca om cum a interacționat el cu acei oamenii și ce resimte față de ei până și în momentul de față pentru acei oamenii. Nu este normal apucăturile lui comportamentele lui dacă el într-adevăr cu Adevărat este în felul ăsta cum îl descri pe omul ăsta eu îmi dau seam și vad foarte clar cu cine ai de aface și îți spun sincer cu toată inima. Tu lângă el nu vei avea viață bună viață fericita viață împlinită o viață în care săte înțelegi normal de la om la om este genul de om care poate deveni agresiv instant dacă nu-i convine ceva și poate să-și iasă din fire imediat dacă Doamne Dumnezeule ferește își aseamănă în mintea cu unul din oamenii cu are a avut de aface el din trecut lui pe care are o ură și dușmănie pe acel om ferească Dumnezeul ăsta poate să-ți facă rău eu din câte am înțeles despre el din tot ce spui tu despre el ai de aface cu un posibil pericol iminent pentru viața ta Sănătatea ta.Tu fă-ți un bine și reia scoala și învață bine pentru a avea un viitor pentru tine frumos și sănătos alături de un băiat de vârsta ta cu care poți rezona te poți înțelege în toată privințele cu el și sa poți avea o relație fericită și împlinită cu el fiindcă cu el nu vei ajunge decât în spitale Ferească Dumnezeul ori săte bată ori de câte ori nu-i convine lui nu te băga într-o relație c-un astfel de om fiindcă viața bună și normală nu te așteptă deloc ia-ți un băiat normal la cap și sănătos de vârsta ta de 19 zece ani sau ști tu. ținete de școală nu te nebuni cu probleme de sănătate mintală agresivi abuzatori...

Tu vezi? Tu nu-ți dai seama? Ce-ți confrimă el ție? foarte clar și foarte bine faptul ca este pe (pumnul lui scrie mort )doar dacă un băiat îți spune o vorbă poate un un coleg din gerală din scholă și învățământul unde ai învăța tu nu-ți dai seama ce fel de om este lângă tine? Este în stare Ferească Dumnezeul să-ți ia viața doar ca un om ția spus bună sau salut sau ai vorbit ca omul de la om la om pur și simplu ce te faci cu ăsta? Ajungi acasă si te omoară cu bătaie ca ția spus un băiat un coleg de la muncă bună salut sau că ați vorbit ca oamenii între voi ca tot omul. Tu îl consideri între la minte sănătos pe omul ăsta? un om care îți interzice libertatea de exprimare cu colegi tăi de munca cu colegi tăi din scholă fie un băiat bărbat o colegă un coleg ce tu nu vezi câți distrugi viața lângă un om cu sechele și probleme mintale serioase un om agresiv un abuzator care și abuzat până și familia lui își bate sora își bate tatăl pâi cât crezi ca mai are un om ca el sa ajungă să dea și în tine dacă și-a abuzat lovit agresat abuzat membrii din familia lui

El îți limitează dreptul ce țise cuvine la viață ta personală de pe acum înainte sa fie ceva serios între voi deja da pentru tine pate fi serioasă relația ta cu el bine înțeles dar eu din câte îmi dau seama și văd foarte bine ce face cu tine și ce are de gând să-ți facă un om ca el dacă doar vorbești cu un băiat sau bărbat o conversație normală atunci ai de aface cu un om care are probleme de sănătate mintală deschideți ochi că ai abia 19 zece ani și o să-ți distrugi viața o să-ți distrugi sănătate lângă astfel de "om"

| Cinic a răspuns:

Ok, asa cum imi spune si numele " cinic", am sa iti dau un raspuns cinic si realist. Sper sa ma insel si sa nu am dreptate. Dar in viitorul apropiat te va astepta o viata foarte grea. Vei trai in teroare si in frica. Va fii doar o chestiune de timp pana iti va da prima palma, dupa care palma se va transforma in pumni. Esti intr-o situatie dificila pentru ca nici nu ai unde sa stai. Imi pare rau pentru tine si iti urez bafta. Ai grija sa nu il enervezi cu ceva si taci chiar daca tu ai dreptate. Cea mai importanta este sanatatea. Sper sa iesi din asta cumva.