anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Deci,am cunoscut un băiat pe Badoo, el are 25 de ani si lucrează în cadrul armatei, iar eu am 19 ani,stiu ca este cam mare diferenta dar pentru noi nu contează asta, el m-a ajutat la greu, când l-am cunoscut nu aveam unde sta, stăteam pe capul unei prietene care nu mă mai putea ține, a venit din Sibiu în Drobeta Turnu Severin si m-a luat la el acasa, a doua zi el mergând la muncă la 6 dimineata, noi care am ajuns la 4 dimineata acasa, nici nu a mai dormit asa s-a dus.Mă întreține de 2 săptămâni,mi-a luat ce am avut nevoie,este drăguț cu mine doar că se joaca non stop pe play station si astăzi am făcut un lucru de care nu sunt mândră,i-am umblat în telefon, desi nu îmi sta în fire, eu nu sunt geloasă deloc de fel, iar ce am găsit...îi spunea unui prieten "ah, să ti-o arăt pe fata asta cu care sunt acum, sta la mine câteva zile "deși eu stau la el de 2 săptămâni si e pentru totdeauna nu câteva zile :/
De ce i-a spus asta amicului său? a adăugat si niște emojiuri, chiar.
Nu știu ce sa cred despre el pentru că, mi-a propus să îmi termin liceul, eu am făcut doar 11 clase si m-am lăsat în ultimul meu an,dar ce m-a șocat si deranjat la el a fost faptul că mi-a sugerat să îl termin în orasul meu sau la el,el știind ca mama este cu un om care m-a abuzat si s-a purtat oribil cu mine si m-a durut ca nu l-ar fi deranjat ca plec,ba chiar mi-a zis ca vrea sa îmi termin liceul si dupa sa merg la facultate si i-am zis ca ar fi doar îl alt oraș facultatea unde vreau să dau eu,el zicând să merg că păstrăm relația asa,dar știți cui sunt sortite relațiile la distanță. El mi-a zis ca are planuri serioase cu mine,dar nu stiu ce sa zic,a avut o relație mai ciudată cu o fata,din ce i-am găsit în telefon cu ea(încă avea mesajele si unele poze)părea că o iubea la momentul respectiv,însa mie mi-a spus numai lucruri rele despre ea,ca mama si sora lui nu o plăceau,ca era obeza si ca manca mult si mânca cipsuri,a jignit-o foarte urât,a vorbit oribil la adresa ei, mi-a zis ca nu facea nimic ca statea toata ziua si ca, cand au fost la mama si sora lui nu ajuta la pusul mesei, mi-a zis ca daca l-ar mai căuta vreodata i-ar da pumni, eu m-am luat de el ca nu e ok sa lovească o femeie, urmând să zica mai apoi ca ar arunca-o 2 metrii în aer,apoi ea ar încerca să se târasca si ar arunca-o iar si asta ar face-o să nu îl mai caute vreodată. De multe ori îl aud cum spune ca i-ar rupe dinții lui x si y,mi-a povestit ca a rupt multe oase,dinti, ca a băgat oameni în spital, el este luptător de mma si face si sala, este foarte făcut, dar m-a șocat ce îmi spunea, era peste nivelul meu de a înțelege.Mi-a povestit ca si-a batut si sora de 20 de ani si pe tatal lui care este cu o alta femeie,iubitul meu afirmă că ar bate-o si pe ea,iubita tatalui sau.Îmi este putin frică de el,de asta de când sunt la el nu îi ies din cuvânt,nu pare genul de băiat posesiv sau gelos,dar m-a avertizat ca dacă se dă unul la mine,pe pumnul lui va scrie "mort"ce a ce m-a băgat în sperieti si am fost contactată de un fost dar nu i-am spus,l-am blocat si am ținut pentru mine,m-am temut pentru băiatul respectiv chit ca erau un nemernic.El spune ca, cu mine se simte vulnerabil si ca nu m-ar răni vreodata, dar dupa ce am pus unele lucruri cap la coadă, ma cam bate gândul să plec la muncă cu cazare, ma face sa cred ca nu e ceva serios pentru el desi mi-a spus ca ma iubeste, am intrebat de ce si mi-a spus "pentru ca esti diferita "de toate târ*ele astea

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca si pleaca cu chirie, ca asta este un om periculos.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Atat ai probleme cu el,te poate bate laughing a dat in mama,a dat in tata, a dat in sora... de ce naiba sa nu dea in tine?
Poți sa stai de vorba cu el si sa-i spui ca te gandeai ca te-ar durea enorm ca persoana care te-a ajutat, salvat si ti-a oferit toate astea si liniste sa te loveasca vreodata. Poate v-a tine cont si vei fi bine.
Spune-i sa te certe daca va certati vreodata, sa nu dea in tine ca ar fi ciudat sa dea si el, tocmai el care te-a ajutat si salvat happy

| Marileena28 a răspuns:

Eu zic ca mai bine pleci departe de el, pare periculos!

| AnastasiaAnastasia10 a răspuns:

Ai mai pus odată întrebarea și ți sa răspuns deja nu mai spama

| Alexia87991 a răspuns (pentru AnastasiaAnastasia10):

Eu zic să îți vezi de treaba ta!