Daca tipul nici nu le-a bagat in seama atunci care e problema? Si oricum era de asteptat sa nu le bage in seamaCine da atentie unor muste bazaietoareEle au picat cel mai prost pentru ca au atras atentia si s-au facut de ras. E normal sa simpatizezi anumite persoane.Asta e ceva grav? Nicidecum.Nu si-a format probabil nicio parere baiatul respectiv sau daca si-a format cu siguranta i-o poti schimba vorbind cu el
El nu isi va face o parere rea despre tine pentru ca tu nu ai facut nimic, colegele tale au fost putin zapacite, Stai linistita, dar oricum daca iti place de el, acum stie si daca ii va placea si lui de tine poate va face ceva cu timpul. Daca ai mai mult tupeu te poti duce la el si sa iti ceri scuze in numele colegelor tale, dar nu ca nu iti place de el, doar atat, si sa spui ca nu tu le-ai pus sa spuna asa ceva. Cred ca va fi un gest dragut si asa vei intra si in vorba cu el ca vei avea motiv. Daca nu iti place, ok, nu-i nimic, ignora-l si mergi mai departe, dar el nu isi va face parere proasta despre tine. Scuze ca am raspuns eu, vad ca ai cerut parerea baietilor Bafta!
Asta e comportament copilaresc si din partea lor si a ta. dar "Alex " cred ca s-a comportant matur. Si nu prea cred ca alex si-a facut o parere prea buna despre tine. Dar tie chiar iti placea de el? Incearac sa te imprietenesti cu el si arata`i ca esti o persoana speciala.
Pai sati pov ce am patit eu
O colega de-a mea stia ca imi place de X
SI intr-o zi s-a dus la el si i-a spus. El nu a zis nimic, se uita la line, iar eu am intrat in clasa rusinata
Dupa eram tot cu acea fata si el era in spatele nostru si colega mea i-a spus ca eu sunt Ramona si ca mie imi place de el
Nam mai zis nimic, mi-a fost rusine si am plecat
SI dupa, cealalta zi ma bateam(in joaca)cu un coleg de-al meu si a venit la el si i-a spus sa ma lase in pace
Si acum ma saluta la scoala, dar nu cred ca ii place de mine
Acum depinde, poate si lui ii place de tine, sau poate ii va placea
Sa nu iti fie rusine, treci pe langa el ca si cand nu sar fi intamplat nimic
Bafta:*
Pai atunci de ce ai spus ca nu il placi daca il placi? si daca il placi du-te si vorbeste cu el
Pai nu stiu ce ar putea simti, daca a vazut ca tu nu ai zis nimic.Bineinteles ca le-a ignorat cu vederea pe acele colege, dar totusi a auzit, si poate si-a facut un fel de impresie, ca si cum ti-e tiar place de el si nu ai vrea sa-i spui sau ceva de genu, acum depinde. Da stay linistita, daca chiar nu iti place de el mergi si ii zici ca ce au strigat colegele tale nu este adevarat, si nu are rost sa te stresezii...Esty Fata mare Succes
Asta pateam eu in clasa a4a.stiu cum e. dar na.intr-o zi alex tot afla ca il placi.acum poate va avea o alta stare cateva zile...se va comporta altfel. dar in cele din urma isi va reveni.iti zic sigur.lasa-l impace pentru catva timp. vreo saptamana sau 2 si ai sa vezi ca el va vani sa vorbiti despre ceva anume