| ☆ Danny☆ a întrebat:

Deci:Astazi a venit o buna prietena(si colega) la mine acasa. A intrat in curte, am servito cu niste dulciuri si dupa aceea a venit tatal meu"Ce faceti? Ai mancat mancare ca sa mananci dulciuri? Ia vezi"Dupa aceea s-a luatde mine ca de ce nu am facut curat la iepure(si asta era sarcina fratelui). Dupa a zis ca eu nu am putut nici macar sa fac o treaba simpla, sa greblez, ece nu matur prin curte... I-am zis ca am fost ff ocupata invatand pentru teza.Nu inteleg de ce face mereu asa cand vine cineva la mine? Oare ce il supara si de ce e asa dur? Ms!

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

In general, parintii vor sa ne puna in posturi urate in fata prietenilor, ca sa ne dea de inteles ca mai era ceva de facut, mai era ceva de completat...Si de obicei, strica multe.
Din fericire, eu am noroc cu niste parinti foarte de treaba, cu mama ma inteleg foarte bine, ma intelege si ii pot povesti despre orice.Ca sa dau un exemplu, cand sunt indragostita, ii spun ei.Prietenele mele de la scoala cand aud de asta, reactioneaza ceva de genul:,, De ce sa-i spui ei? Ce treaba are mama cu cine ies si ce fac eu?". Imi place sa cred ca intr-o zi, mama fiind, imi va placea ca fata/baiatul mea/meu sa-mi povesteasca ce face, si sunt de parere ca o relatie copil-parinte deschisa, fara secrete aduce numai beneficii.
Daca acum nu-l intelegi pe tatal tau, poate ca el, fiind un pic si mai autoritar, isi doreste sa aiba o fata exemplara, care sa faca unle elucruri fara sa-i fie atrasa atentia.
Succes, ai grija de tine si sa fii fericita!kiss

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Poate i se pare ca pierzi timpul, poate considera ca nu ai o companie potrivita, poate este o fire mai ursuza si nu apreciaza vizitele.Este bine sa porti o discutie cu el cu mult calm si respect.

| rebb a răspuns:

Asa e el, mai coleric. Nu il lua in seama tot timpul cand spune anumite lucruri pentru ca probabil e nervos din alte motive si de aceea face asa.

| Derye a răspuns:

Fii si tu mai dura. Eu de obicei cand am dreptate merg pana in panzele albe.
In cazul tau ai 2 posibilitati: vorbesti cu el / il ignori.

Hai bafta si succes! =D

| shadovv a răspuns:

Eu cred ca face misto de tine...

| AcI a răspuns:

Asa parintii...
incearca sai intorci vorbele, de exemplu la o lucrare ia o nota mia mica si te scuzi ca nu ai avut timp sa inveti deoarece ai muncit rpea mult in curte si fratele tau a stat degeab laughing

| ☆ Danny☆ explică:

Natotek-interesant raspnslaughing dar nu cred ca as avea curajul asta.laughing

| alexandra14 a răspuns:

Asa este si tatal meu.cand vine cineva la mine atunci incepe sa se ia de mine). parca nu poate sa mi le zica cand pleaca persoana.Chear nu stiu de ce este asa.sad

| biiiabyby a răspuns:

Pai...nu stiu, eu de la bunici am auzit ceva de genu :"pai ce.trebuie sa vada lumea ca ai stapan! ce, tu n-ai casa? n-are cine sa aiba grija de tine?"

Ma tog, eu stau numai cu mama...si ma cert destul de des cu ea. Da' la mine e tocmai invers.Cand vine cineva la mine se comporta ff frumos cu mine/prietena respectiva.si cand suntem singure.parca e alta persoane( bine, asta nu tot timpul, Slava Domnului!).

Oricum, poti sa-i explici cand sunteti singuri/il ignori.

| Razvan a răspuns:

Tatal tau n-a auzit de vorba clasica:"Rufele murdare se spala in familie"thinking
Vorbeste cu el si explica-i la modul cel mai serios ca te deranjeaza situatia in care esti pusa, ca e jenant pentru tinewinking