Oamenii pot parea cruzi prin raceala cu care te pot trata.
E drept sa te simti asa, cateodata poate fi foarte greu sa traiesti printre ei, printre oameni, in societate, cand te simti exclus de catre ei si strain fata de tot.
Iti cunosc frustrarea ori, mai bine spus, ti-am cunoscut-o.Dar asta nu-i capat de linie asa cum nici virgula, dintr-o prop., nu reprezinta sfarsitul acesteia.
Nu prea am ce sfaturi sa-mpart cu tine, stiu doar ca daca e sa treci de acest impas din viata ta, o faci prin propriile forte.
Oamenii vor avea intotdeauna ceva de comentat, intotdeauna vor gasi ceva de judecat. Intotdeauna! Cea mai eficienta solutie ar fi sa nu iti pese, oricum, vorbesc prin prisma invidiei sau pur si simplu din dorinta de a starni diverse discutii, barfe, cautand astfel sa fie in mijlocul atentiei, oferind celorlalti o,, informatie pretioasa", chiar daca e vorba despre un lucru minor, banal.
Trece cu privirea comentariile si vezi-ti de treaba ta, fa totul asa cum stii tu ca este bine. Nimeni, niciodata nu va putea vreodata sa ii multumeasca pe toti.
Cu bine!
Da...
Știu cum te simți am trecut și eu prin asta.Simțeam că nimeni nu mă place și că trebuie să mă schimb ca să mă placă oamenii și ca să nu mă mai bârfească pe ascuns, fapt ce denotă falsitate, ai ceva să-mi spui bine îmi spui mie da nu spui asta la toată lumea în loc să-mi spui mie ca să realizez unde greșesc.Îmi păsa așa de mult de ce cred alții, încât m-am schimbat am devenit total altceva decât sunt, m-au cuprins atâtea defecte pe care alții le considerau calități.Eram orbită.Îmi păsa mai mult ce credea cineva despre mine în loc să-mi pese ce cred eu despre mine.Și-am ajuns să provoc nu mai necazuri.Cui? Mamei în primul rând(de curând am făcut-o rău de rușine), mie pentru că toate se reflectă asupra mea și mult mai multe persoane. Oricum sper ca ți-am fost de ajutor și dacă nu îmi pare sincer rău!
Știu cum e, să nu mai conteze ce vrei tu, ci ce vor alții...
Învață să uiți cume și învață să faci mai întâi ce este bine pentru tine.
Știu îi foarte greu, asta încerc și eu să fac.
Zambeste mereu . Si eu eram la fel Gandest-te ca toti suntem efemeri si cat de nefericiti trebuie sa fie cei superficiali, morocanosi etc... De acord, si eu sunt serios, insa folosesc u suras simbolizand un fel de "multumesc" si nici nu ar trebui sa iti pese. Oricum nu traiesti dupa principiile niciunui om.
In timp te vei invata, cam asta e viata, eu am trecut usor de momentul acela cu muzica si o doctrina, una care mi-am facut-o eu singur mlodia mea preferata este http://www.youtube.com/watch?v=9FfMVNIhW_o
si daca cauti melodii de genu te vei descurca bine in ati crea propia doctrina sau alti aleg rock sau hip hop, important e ca atunci cand ai trecut de faza cu "ma simt singura" sa fi in cea mai buna forma posibila si sa continui sa te "imbunatatesti" si o sa ajungi cineva, si nu ma refer sa inveti mai mult la scoala, dar merge si aia, fa-ti un corp bun, fa-ti principi care iti plac si ormeazale (dar te rog ca un principiu de lat sa fie si ajutorarea altora si nu numai celor care nu te-au ranit, tuturor) si gandeste-te la ce ai vrea sa faci restul vieti tale si cum poti ajunge sa faci aia si atingeti telul, dar nu uita de dragoste :P
Nici eu nu vorbesc cu lumea, sunt foarte inchis in mine, dar dupa ce am urmat toate principile care mi le-am sugerat m-am simtit ca si cum nu as avea nevoie de altcineva ca sunt fericit, dar tot timpu nu am evitat sa ajut si aia mi-a adus prieteni si acuma am tot ce imi doresc numai anumite lucruri nu am incercat sa le schimb, dar e bine cum sunt ele
Este greu sa gasesti persoane care sa tina la tine, sa te incurajeze si sa te critice in sens bun . majoritatea iti vor doar raul, sa te simti prost, singura si mai multe... Vrei sa-i faci fericiti aratand ca ai o stare nu tocmai buna? le-ai face lor bine, nu tie. Sa treci peste, nu cred ca e firesc sa uiti asa repede, va mai dura ceva (cateva zile ), eu zic sa nu mai bagi in seama toate rautatile, zambeste! si daca nimeni nu e multumit ce? tu esti multumita de ce faci, cum esti!? Daca da, care e problema? pe mine nu ma interesseaza parerea nimanui despre mine, unii ''prieteni '' vor doar sa te supere si sa te jigneasca cand vei gasi persoane care sa te accepte asa cum esti o sa uiti de aceasta perioada, de cat sa cazi in vreo depresie ceva din cauza unora care habar nu au sa pretuiasca o persoana. :*
Nu te mai chinui pentru oamenii care nu conteaza cu adevarat nu le mai da importanta tuturor nu ii mai baga in seama daca te judeca nu sunt prieteni adevarati
Ma simt exact la fel.Acum cateva zile prietenul meu m-a parasit fara sa-mi spuna de ce.El s-a mutat in alt judet, si tot l-am sunat cateva zile dar el nu raspundea. Intr-o zi mi-a raspuns si a zis doar "Pa". E la fel cum ai spus tu, toti pleaca, si se plictisesc de mine.Ma simt singura. Plang din orice, chiar daca e ceva neinsemnat.Am ajuns sa ma tai.
Avand in vedere ca sunt in aceiasi situatie nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau...Eu seara scriu intr-un "jurnal" tot ce gandesc.Ma simt putin mai bine dupa...Dar nu prea rezolva nimic.
Deci scuze ca am scris atat fara sa te ajut cu nimic
Nu, tu chiar m-ai ajutat. Văd că nu sunt singura care plânge pentru cine nu merită.
Primul meu sfat este sa gandesti pozitiv deoarece toae ganurile rele iti dau o stare emotionala negativa. Si al doilea lucru nu lua in seama judecatile deoarece sunt doar niste pareri, cum ai mai spus numai tu stii ce simti. Fii puternica si fericita, cu o gandire pozitiva.
Nu trebuie sa te schimbi sau sa fii ca ei doar pentru ca nu stiu sa te aprecieze. Am observat ca oamenii au tendinta de a schimba prietenii doar pentru ca s-au plictisit s-au doar de amuzament. Important este sa nu incepi sa ii judeci pentru ce fac pentru ca ei te judeca fara sa te cunoasca. Chiar daca niciunul nu stie prin ce ai trecut trebuie sa continui sa fii tu insuti si sa incerci sa nu lasi chestiile astea sa te afecteze
Nu îi judec. Am simțit cum e să fii judecat, nu o mai fac. Mulțumesc de sfat!
Bravo :3 nu am incercat sa zic ca ii judeci si sa nu o mai faci, ziceam doar ca nu ajuta pe nimeni... in orice caz, persoanele judacate de altii de obicei nu judeca. pana la urma noi stim cum te simti cand cineva iti face asta, nu? :3
In momente ca astea, vezi cu adevarat cine iti e prieten sau nu. Incearca sa treci putin peste, si sa para ca nu te afecteaza. Vor trece de la sine. Nu trebuie sa te simti prost datorita nepasarii unora.
Eu mă ascund... nimeni nu știe cum mă simt...
anonim_4396 întreabă: