| KatyKat a întrebat:

deci eram o data cu o prietena (Nina) era pentru mine cea mai apropiata prietena, si ea mereu imi zicea ca pentru ea is ca a doua mama, dar acum ea s-a cunoscut cu o alta prietena a mea (Tina), si de acum ele amin2 se primbla, pe mine nici nu ma cheama afara, Nina a kemat-o pe Tina sa doarmna la ea, in fiecare zi Tina vine la Nina, dar pe mine m-au uitat. ce sa fac? sa uit de ele... sfaturi pls;( funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! am trect iarna trecuta prin exact aceeasi situatie! si crede-ma nu mai ai cum sa le desparti din a fi prietena ( am incercat absolut orice pentru a redevni cele mai bune prietena). Dar nimic nu a mers straight face. te pot asigura ca au deschis si subiectul TU si chiar daca iti vine greu sa crezi te-au barfit. Nu te stresa. Fa-ti alti prieteni. Uita de ea pentru ca odata ce se intampla asta nu mai ai cum si/sau de ce sa mai incerci. Mi se pare o lipsa de maturitate din partea lor. Mai devreme sau mai tarziu te va lasa in pace de tot. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Eu, un timp am fost supara si nu i-am raspuns la telefon si dupa faze din astea a vrut sa iesm mai des in oras. Dar nu mai suntem asa apropiate. Asta e straight face. Pur si simplu am continuat sa-mi vad de viata mea. Sincer; cred ca ti-a fost prietena advarata o perioada pana s-a plictisit de tine. Dar daca tii neaparat ii zici sa va intlniti si faceti si voi ceva nou ce mai vezi ca face cu Tina... Da sincer eu zic s-o lasi balta. Prietenii nu se plictisesc de tine si/sau incearca sa te schimbe. Prieteni te accepta atat cu defecte cat si calitati. Daca a renuntat la tine doar ca nu faceai ce facea alta persoana... Poti sa realizezi si tu ca nu mai merita nu-i asa? Nu fii dezamaita nici suparata ca mai ai timp sa intalnesti prieteni adevarati, amici vin si pleaca din viata ta; prieteni adevarati raman.

10 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Daca ele nu te baga in seama nu ai ce sa faci. prietenie cu sila nu se face. iti cauti alte prietene care sa te invite la cofetarie in parc sau la ele acasa.intotdeauna prietenele tale vor avea si alte prietene nu poti sa fii unica in viata lor. poate sa dai peste o fata singuratica, lumea traieste in secolul vitezei nu putem sa traim singuri pe pamint. daca vrei pot fii prietena ta

| Necunoscută a răspuns:

De ce vrei să uiţi de ele? Încă puteţi fii prietenehappy Du-te la elebig grin. Vorbeşte cu ele. Întreabă-le aşa în glumă: Tu fetelor, de mine aţi uitat? laughing Zâmbiţi împreună, distraţi-vă.

Dacă uiţi de ele, ce faci?

Totuşi, dacă vrei să le uiţi, fă-ţi alte prietene. Dormi la ele, mergeţi prin parc, la o terasă, etchappy

| cяιss a răspuns:

Vorbeste cu ele. spune-le sa te includa si pe tine in activitatiile lor.
daca o tot tin asa si nu te asculta.
lasa-le happy

| RimePeHartie a răspuns:

Pai mai bine vorbeste cu ele... cere'le o explicatie. poate ele nu isi dau seama ca te lasa deoparte sau poate ele te barfesc pe la spate. dar totusi vorbeste cu ele si afla motivul

| bella_1239 a răspuns:

Buna, eu cred ca Nina nu ti-a fost prietena cu adevarat si sigur tu ai avut ceva ce ea nu avea si de aceea statea numai cu tine pana cand aceasta Tina s-a comportat la fel ca tine cu ea si o ajuta in acelasi mod si a renuntat la prietenia voastra pe care nu a mai considerat-o importanta, daca Tina îi dadea ce avea Nina nevoie de ce sa mai ramana cu tine. Asta arata ce fel de persoana este, cata lipsa de caracter si nu merita sa fi prietena cu ea asa ca trebuie sa mergi mai departe si sa gasesti o persoana care sa fie demna de prietenia ta pentru ca tu esti o persoana speciala din cate vad eu si nu meriti asa ceva asa ca mergi mai departe cu capul sus si ai grija de tine. Sper ca ti-am fost de folos si mult succes in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa.stii.ca.si.mie.mi.s-a.intamplat.dar.eu.le.luam.la.misto.gen:"bai, v-ati.scos.smugv-ati.facut.prietene.noismug!"dar.apoi.cand.se.intmplat.sa.se.certe.tot.la.mine.veneau.sincer.ori.spune-le.deschis.ceea.ce.crezi,ori.incearca.sa.iti.faci.alte.prietene.nu.le.uita.ramaneti.simple.amice.daca.in.schimb.ele.se.vor.certa.iar.Nina.va.veni.tot.la.tine.e.alegerea.ta.daca.vrei.sa.o.ierti.sau.nu.sper.ca.ti-am.fost.de.ajutor.Bafta!happy

| coolgirl_1217 a răspuns:

Sincer daca sunt f apropiate vorbestele deschis despre problema si daca nu te iau in seama vezi-ti de drum asta e sfatul meu personal

| Darkz a răspuns:

Poi incearca sa o suni si sa ii ceri ceva banal de rareori(asa isi va mai aminti de tine)sau incearca sa o faci geloasa>>> sa te duci cu o alta prietena>>>sau ia-ti iubit>

| Erader a răspuns:

Las-o, uita de ele, daca ai stii cat te barfesc.
Cel mai bine fa-ti alte prietene.

Uite aici ceva tare - http://www.cs-gothic.ro/forum/

| deadcompass a răspuns:

sad Nu cred ca este o soulutie sa uiti... nici nu cred ca o sa poti uita vreodata clipele petrecute cu Nina sfatul meu este sa vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce prietenia voastra nu mai este asa stransa nu stiu. asculta-ti inima happy sunt sigura ca o sa fi din nou "a doua mama a ei"