| RoseBlack01 a întrebat:

Deci...este o situatie un pic mai complicata. Prietena mea cea mai buna mi-a marturisit ca este bisexuala acum o saptamana si ca ar vrea sa vorbeasca cu cineva despre asta, adica cu o fata care este lesbi sau bi. Nu stiu, m-am gandit ca poate unii dintre voi sunt ca si prietena mea, si ati putea vorbi cu ea...stiti voi. Ea inca mai este la gradul de acceptare, la ce sa le spuna parintilor. Ii este frica, si poate unii dintre voi sunt in acelasi situatie. Sau, poate ati trecut si puteti sa-i povestiti reactia parintilor si a familiei. Multumesc pentru intelegere. happy

14 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Deși e târziu, pot să spun opinia mea în calitate de părinte: în funcție de gradul de educație și de relația pe care o au cu copilul, părinții pot să accepte și o orientare sexuală diferită a acestuia. Din păcate, la noi în țară, homofobia e foarte puternică și mă tem că ai ei părinți nu doar că nu vor accepta asta, ci nici măcar nu vor pricepe despre ce e vorba.
Dacă încă nu a făcut-o, să uite de discuția cu ei! Doar dacă nu e în situația când știe clar că ai ei nu-s homofobi.

| lpavel a răspuns:

Spune-i ca daca vrea sa aiba zile bune cu parintii sa nici nu pomeneasca asa ceva! big grin Nici un parinte n-ar accepta asa ceva...

| RoseBlack01 explică (pentru lpavel):

Eu incerc s-o conving sa le spuna. Pana la urma tot copilul lor este...

| lpavel a răspuns (pentru RoseBlack01):

Asa este dar vor incerca s-o schimbe si nu cu frumosul... iar daca certurile vor fi mari si nu se vor opri la final va da vina pe tine! happy Oricum faci cum vrei, mi-am spus doar parerea!

| RoseBlack01 explică (pentru lpavel):

Da, sunt de accord. happy Sper totusi ca parintii ei sa fie intelegatori cand vor afla. :p

| csebuiet a răspuns (pentru RoseBlack01):

Si eu sunt in aceeasi situatie ca a prietenei tale. Daca vrra sa vorbim asta e contul meu. Putem sa vorbim cat doreste ea.Astept cerere

| RoseBlack01 explică (pentru csebuiet):

Ti-am trimis cerere. :p Astept sa mi-o accepti. happy

| pufulescu a răspuns:

In functie de varsta la care este prietena ta, nu cred ca ar trebui sa se agite sa le spuna parintilor despre preferintele ei sexuale. Mai ales daca este inca adolescenta, adica ideile despre sexualitate nu sunt bine fixate.

| RoseBlack01 explică (pentru pufulescu):

Ea este destul de sigura. Si sunt de accord cu tine, inca sa nu le spna. Dar ea ar vrea sa vorbeasca cu cineva despre asta.

| csebuiet a răspuns:

Nu pot sa iti las mesaje in privat pentru ca nu permite statusul.Asta e id meu de mess:csebuiet. csebuiet

| RoseBlack01 explică (pentru csebuiet):

Prietena mea ti-a trimis pe mess cerere de prietenie pe mess. In caz ca nu stii cine ti-a trimis cererea....Id-ul ei este: marialola354 :p

| csebuiet a răspuns (pentru RoseBlack01):

Am primit cererea.Astept sa intre si ea pe messwinking

| csebuiet a răspuns:

Sa ii spui prietenei tale sa intre pe mes ca i-am lasat numarulwinking

| csebuiet a răspuns:

Sa intre pe mess ca i-am lasat un mesaj acolo.Astept...