Deși e târziu, pot să spun opinia mea în calitate de părinte: în funcție de gradul de educație și de relația pe care o au cu copilul, părinții pot să accepte și o orientare sexuală diferită a acestuia. Din păcate, la noi în țară, homofobia e foarte puternică și mă tem că ai ei părinți nu doar că nu vor accepta asta, ci nici măcar nu vor pricepe despre ce e vorba.
Dacă încă nu a făcut-o, să uite de discuția cu ei! Doar dacă nu e în situația când știe clar că ai ei nu-s homofobi.
Spune-i ca daca vrea sa aiba zile bune cu parintii sa nici nu pomeneasca asa ceva! Nici un parinte n-ar accepta asa ceva...
Eu incerc s-o conving sa le spuna. Pana la urma tot copilul lor este...
Asa este dar vor incerca s-o schimbe si nu cu frumosul... iar daca certurile vor fi mari si nu se vor opri la final va da vina pe tine! Oricum faci cum vrei, mi-am spus doar parerea!
Da, sunt de accord. Sper totusi ca parintii ei sa fie intelegatori cand vor afla. :p
Si eu sunt in aceeasi situatie ca a prietenei tale. Daca vrra sa vorbim asta e contul meu. Putem sa vorbim cat doreste ea.Astept cerere
Ti-am trimis cerere. :p Astept sa mi-o accepti.
In functie de varsta la care este prietena ta, nu cred ca ar trebui sa se agite sa le spuna parintilor despre preferintele ei sexuale. Mai ales daca este inca adolescenta, adica ideile despre sexualitate nu sunt bine fixate.
Ea este destul de sigura. Si sunt de accord cu tine, inca sa nu le spna. Dar ea ar vrea sa vorbeasca cu cineva despre asta.
Nu pot sa iti las mesaje in privat pentru ca nu permite statusul.Asta e id meu de mess:csebuiet. csebuiet
Prietena mea ti-a trimis pe mess cerere de prietenie pe mess. In caz ca nu stii cine ti-a trimis cererea....Id-ul ei este: marialola354 :p
Am primit cererea.Astept sa intre si ea pe mess